Осветление врътки климатик VERSO 2011
- Mandoss
- Автомобил: Verso 1.8
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Здравейте. Колата е Версо 2011 бензин. Без мултимедията е и с климатик не с климатроник. Забелязах че не ми светят двете врътки ( най лява и най дясна ) на климатика. Копчетата по средата светват като ги натисна но като цяло оветлението не работи. Не се вижда в тъмното на каква степен е клииматика също и положението на което се гласи да духа ( към стъклото, в краката...) Много мразя нещо да не ми е наред по колата. Търсих клипчета ( както обикновенно се оправям) но точно за този модел с това табло, за мое учудване няма. Викам си - няма да е китайско писмо и все ще успея да сваля някак си панела и да сменя крушките, но уви... След като счупих една щипка се отказах. Има някакъв пиниз при разглабянето но не мога да го хвана. Някой разглабял ли е това чудо, да ме насочи кое как да разглабям? Благодаря!
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016

- Mandoss
- Автомобил: Verso 1.8
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Благодаря колеги. Изглежда ми като китайско писмо със всичките тея скрити щипки. Преди имах Пикасо и смяната на разните такива лампички беше твърде лесно. Трябва да събера смелост преди да пробвам отново да начупя всичките щипки