Toyota rav 4 1996
Toyota rav 4 1996
Здравейте, имам Toyota rav 4 1996.
Пробелмът е следният - По леко нагорнище да сваля от 4-та на 3-та скорост изведнъж оборотите от 2000 паднаха на 0 и колата спря. Отбих изключих и пак да я включа - стига до контакт , и повече нищо не прави, а въртя ключа. Отворих капака - предпазител AM2 беше изгорял, видях в интернет, че е за стартера, като го смених, тъкмо да запали и пак гръмна и новият.
Качих я на платформа и я закарах в сервиз , но от там ми казаха, че има някаква отечка и не могат да открият проблема все още?
Въпросът ми е, ако някой е имал същия или подобен проблем да пише.
Или също така ще ми трябва електрическа схема на колата.
Благодаря Ви, предварително.
Пробелмът е следният - По леко нагорнище да сваля от 4-та на 3-та скорост изведнъж оборотите от 2000 паднаха на 0 и колата спря. Отбих изключих и пак да я включа - стига до контакт , и повече нищо не прави, а въртя ключа. Отворих капака - предпазител AM2 беше изгорял, видях в интернет, че е за стартера, като го смених, тъкмо да запали и пак гръмна и новият.
Качих я на платформа и я закарах в сервиз , но от там ми казаха, че има някаква отечка и не могат да открият проблема все още?
Въпросът ми е, ако някой е имал същия или подобен проблем да пише.
Или също така ще ми трябва електрическа схема на колата.
Благодаря Ви, предварително.
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Toyota rav 4 1996
Проверете връзките на дебелите кабели от акумулатора.
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016

-
- Автомобил: рав4
- Получена благодарност: 2 пъти
Toyota rav 4 1996
няма проблем по кабелите,обаче забелязах че точно преди да дам контакт в момента в който трябва да светне таблото и този бушон АМ2 изгаря,още преди да въртя за стартер
-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 91 пъти
Toyota rav 4 1996
Имаш късо съединение в инсталацията!
Колко пъти да ти пиша да провериш и ремонтираш големите консуматори, за начало стартера?
Щом не можеш да се справиш, търси проверен сервиз за електрическата инсталация. В някои населени места си има специализирани такива.
Успех!
Колко пъти да ти пиша да провериш и ремонтираш големите консуматори, за начало стартера?
Щом не можеш да се справиш, търси проверен сервиз за електрическата инсталация. В някои населени места си има специализирани такива.
Успех!