Явно затова се връщат към дизела, защото не могат да правят хибриди и електрички:

Явно затова се връщат към дизела, защото не могат да правят хибриди и електрички:
Ниво GR Sport на PHEV в България все още не се предлага. Явно колегата е купил внос колата. Даже бях склонен и на HEV вариант, но да е GR, но пак ми казаха, че няма да стане. Поне Luxury можеха да ни предлагат, но уви! Сега вече има само Executive, по-ниско ниво от нашите Style.Мирослав Петков написа: ↑12 Юни 2024 21:22 Ехеее…. Честито колега, завиждам ти благородно. Аз като поръчвах моята , нямах този избор. Паметта на шофьорската седалка беше драма за мен като , преглъщах липсата!
Jorjeta Bogoeva написа: ↑10 Яну 2023 21:56 Аз съм луда на тема външен вид на колата.В деня,в който взех Королата,веднага замина на поставяне на прозрачно защитно фолио Xpel.Не знам дали сте запознати с този продукт.Старата ми кола също беше изцяло с такова фолио.На тази сложих най-новата разработка на това фолио.Уникален продукт.Пази от драскотини,птичи бомби и т.н.От 4-ти ноември до момента умишлено не миех колата.Днес,с нетърпение чаках дъжда.Изми се ,цялата мръсотия се свлече без да използвам гъба или шампоан за кола.Направо стана все едно излиза от шоу -рума.Верно,струва много пари това фолио,но си заслужава.
Да, колата е внос от Австрия на десетина месеца.
PRIME се прави за щатите(може би и за Канада) и има две нива на оборудване. По принцип няма голяма разлика, но има неща които не са съвсем еднакви(за това съдя по други марки, но не мисля че Тойота прави изключение).
Предпоследното ниво има по-малко ехстри от модела Style при нас! GR модела не се предлага в Щатите , никое от нивата на оборудване не предлага сгъваеми огледала.
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 6 госта