Например:
https://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=397 ... 1%82%D0%B0
Колко пък да е бил нещастен този колега?
Например:
Да си призная, понякога и аз почвам да се ровя да намеря темата с отговори по въпроса, по-скоро да си докажа, че не съм луд и е говорено вече
Да, точно. Но...slowtraveler написа: ↑29 Май 2024 11:21 Разбира се, но затова е форумът - да помага този, който знае или се сети
Не съм съгласен. Защото 'бързият отговор' само би разводнил форума... Следващ колега би се чудил в коя от всичките теми например 'изгоря ми крушката' е споменато решение, което го устройва. Вместо отговорите да са систематизирани в една тема.dracunculus написа: ↑29 Май 2024 22:50 Често съм си мислил, че един бърз конкретен отговор би бил "по-честния" вариант, когато някой има нужда от помощ, еле пък, ако е спешно.
Това ми връща точно един резултат, във този му вид. По подразбиране търсачката рови навсякъде и листва всичко което съдържа някоя думичка.
Освен кавичките, бутнах филтъра да рови само в заглавията. Но предвид че невинаги заглавието отговаря на крайния резултат, не съм 100% сигурен доколко нещо ще бъде намерено от първи опит.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта