Не ми се отваряше нова тема, ама тези, които намерих, са само за други модели и е разбираемо - тази е съвсем нова.
За какво става въпрос:
Искам да вържа малък консуматор (~ 80mA) и най удобното място е в малката кутия отляво в двигателния отсек (като се застане срещу колата). Вътре има 2 бр. 10А предпазители (за MIR+ и MIR-) и едно реле. Смятам връзката да е чрез разклонител, от тези, които се слагат на мястото на предпазителя и има място за 2 бр.
Понеже не съм съвсем наясно какво ще се получи, ако взема, че извадя единия и дали няма да напраска някакви грешки (нямам идея какво точно захранва това реле), реших първо да питам. Доколкото успях да разбера, това MIR означава Multi Integration (или нещо си) реле. Но най-много ме притеснява да не се ошашка някой компютър след изваждане на някой от въпросните предпазители...
Другото тъпо нещо е, че размерът на предпазителите (резервните) са като за Mini, а външният вид е на Low Profile Mini!? Според данните от снимката долу: Ще съм благодарен, ако някой ме светне по въпроса.