За колегата, който изрази съжаление към мен -колега благодаря, но няма нужда.Запознат съм с цените на частите на Волво, ремонта на по-стария 6 степенен Айсин няма да надхвърли 4к с все маслата, литър оригинално Волво масло е 33 лева за автомата, за ръчката на тоя ориз е 37 лева отсерията LV, за раздатката е LT и след всички отстъпки е 34 лв.Единия лагер на диференциала вътре след отстъпките ми е 271 лв!!!!!!!!, на Волво е 212лв.Когато покараш едната и веднага след това седнеш в другата (говоря отличен опит), чувството е от жив до умрял, преди още да си си помислил да караш Волвото.Та......за Волвото ако се наложи 4к ги давам с кеф за ремонт на автомата, защото никъде не го хвалят, като толкова надеждно, въпреки, че Д3(Д4 и Д5) и Т6 са невероятни двигатели, за Тойотата, като трябваше да ги давам ми се.......
Относно репликата следващите 300000 да ги кара новия собственик - от сърце му желая не 300, а 1000000да навърти със здраве и дори крушка да не се налага да сменя по тая кола.

Аз, като проС човек ще си карам шведскобелгийската руда и някое дребно франсе с емблема на ....за из града.