Здравейте приятели!
От вчера съм собственик на гореспоменатия автомобил.
Много отдавна ги заглеждам и съм много доволен.
Днес обаче ми излязоха няколко грешки които чрез изчистване в сервиз изчезнаха и не се появиха повече, но мен лично си ме притесниха малко и снимах за да покажа тук и евентуално да получа съвети.
На таблото ми светна тракшана и отделно мигаше нещо от рода на VRC или VSR не помня точно.
Toyota iQ 2013 1.0 68ps
-
- Автомобил: Toyota IQ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Toyota iQ 2013 1.0 68ps
- Прикачени файлове
-
- IMG_5311.jpeg (389.21 KiB) Преглеждано 7574 пъти
-
- IMG_5312.jpeg (426.71 KiB) Преглеждано 7574 пъти
- WoLF
- Благодарил/а: 687 пъти
- Получена благодарност: 268 пъти
Toyota iQ 2013 1.0 68ps
Толкова много несвързани грешки плачат за акумулатор, алтернатор или лоша връзка. Почва се с оглед и проверка на акумулатора и свързването му с колата...
Хубаво е, че сте снимали грешките преди изтриване, че много обичат така да "решават" проблемите по сервизите
Хубаво е, че сте снимали грешките преди изтриване, че много обичат така да "решават" проблемите по сервизите

-
- Автомобил: Тойота,Митсубиши,Нисан,Лексус
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 104 пъти
Toyota iQ 2013 1.0 68ps
Вероятно част от грешките са стари и за тях не се показва чек. Сигурно е седяла колата дълго време и е падал акумулатора, след което е зареждан на самата кола или е палена с бустери и т.н. От всичките грешки единственат , която може би била реален проблем е P2195 . Това е грешка свързана със смесообразуващата сонда и реално може да влияе на разхода на автомобила и най-вече на работата на двигателя. Ако се появи пак вероятно проблема си е в самата сонда.