Да, почти само от там пазарувам. В хонда форума правят общи поръчки всяка седмица.
Много ми е интересен тоя ROWE, ама в БГ не виждам някой да го има, а цената му е

Да, почти само от там пазарувам. В хонда форума правят общи поръчки всяка седмица.
Много ми е интересен тоя ROWE, ама в БГ не виждам някой да го има, а цената му е
Наливай смело, колегата горе писа, че кара спокойно РАВ4-ка с LV 75W. Няма да я счупиш, в най-добрия случай ще се чувства по-добре. Пък после пиши 2 реда да видим дали нещо се е променило, не си първия, който се оплаква от включването на втора на RAV4.cnc82 написа: ↑26 Яну 2024 15:23 От ato24. de съм поръчвал лично два пъти, тъй като поръчвам над 400 лв поръчка и доставката ми е безплатна. Продуктите са оригинални и читави.
Относно маслото Toyota LV 75W, го намерих в емаг (някаква друга фирма го предлагаше, предполагам от Румъния) на цена 35-36 лв, та си поръчах от там.
Дали ще го слагам още е под въпрос. Продължавам с ресърча...![]()
Освен субективното усещане има някакво минимално отражение на разхода на гориво. БМВ, ПСА, някои ВАГ също минаха към ниски вискозитети трансмисионно масло, та има нещо.
С качеството от АТО24 не би трябвало никой да има проблем.
Липсата на маслен филтър, Pressure Circulation и водно охлаждане при уредите за градината предразполагат употребата на "по-гъсти" масла. Преди десетина години аз се втелясвах и купувах SAE30, после ми писна и минах на 10W-30 и сега смесвам каквото ми остане от автомобилните масла - от 0W-16 до 10W-60, но всяка пролет като извадя уредите и започна употребата в градината им сменям маслото.slowtraveler написа: ↑27 Яну 2024 15:46 Какво масло да сложа на косачката и фрезата? Дават SAE30... Дали 5W30 ще е добре (то че ще става - сигурно ще става)... Защото гледам и Мобил и част от другите си имат 'градинарски масла' (например Mobil Garden), които не са например 10W30 или 5W30, a си пише точно 30... Или просто имат предвид, че такава техника не е капризна към 'зимно палене' - ако можеш ръчно да завъртиш двигателя - значи ще се маже?![]()
Потребители разглеждащи този форум: e 10 и 7 госта