Касетофон
Касетофон
Мнение от Toyota_DX » 21 Ное 2007 18:50
Здравейте пак съм аз абе да Ви попитам винаги ли трябва да мушкам ключа и да и дам ток за да тръгне Касетофона на някой коли може без да се дава на ток радиото да се пуска а на мойта не може или при Японските модели е така и може ли тоя дразнещ проблем да се оправи Мерис ааа карам Toyota Corolla DX
Благодаря ВИ

TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v
Toyota_DX
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от jim_beam » 21 Ное 2007 20:44
всичките са така,моята я оправих винаги да има.вадиш касетофона и гледаш където е буксата за захранването(не за говорителите) и разменяш оранжевия с червения кабел.всъщност е достатъчно да пуснеш само оранжевия на мястото на червения.при тойота оранжевия е постоянен +
но не ги давай накъсо!

но не ги давай накъсо!

jim_beam
Мнение от ALTEZZA » 21 Ное 2007 20:49
ne znam kakvi sa cvetovete na jicite, moje pri razlichnite modeli da se razlichavat, ta predi da rejesh i svarzvash po dobre zameri. vinagi imash edna jica koiato e postoianen + i edna det e + samo sas zavartian kluch.
samo che za men pak e super drazneshto da triabva vseki pat kat izlizam ot kolata da izkluchvam radioto, ta ne znam zashto si triagnal da ia pravish taz magia.
samo che za men pak e super drazneshto da triabva vseki pat kat izlizam ot kolata da izkluchvam radioto, ta ne znam zashto si triagnal da ia pravish taz magia.
ALTEZZA
Мнение от Toyota_DX » 21 Ное 2007 21:52
ок мерси много аз пък се дразния че всеки път когато тръгна да пускам радиото трябва да я дам на ток и тва мн ме дразни не мога да си оставя включена музика докато пазарувам защото ако я оставя с ключа мога когато се връщам да я няма
ок когато имам време ще отскоча до някой жичкаджия за да я погледне мерси много 

Toyota_DX
LEXUS
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от jim_beam » 22 Ное 2007 18:35
според мен не е много логично,представи си чакаш някого в колата.много си е хитро да си е на постоянен +,с малкия риск ако го забравиш включено през ноща.опасно е всъщност само ако имаш и усилвател иначе един добър акумулатор не го бърка.
пък и нали има гепаджии,кой ще забрави да си свали поне панела biggrin.gif
пък и нали има гепаджии,кой ще забрави да си свали поне панела biggrin.gif
jim_beam
Мнение от Toyota_DX » 22 Ное 2007 20:41
музиката не ми е толкова готина още събирам пари да си взема готина музика. Ама е мн дразнещо когато карам сем. ми и тръгна да излизам от колата естествено е да си взема ключовете и изведнъж музичката спира и става една олелия
затова искам да направя тази калимерка 

Toyota_DX
kristian
jim_beam
Toyota_DX
aleksbr
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru