Успокойте се малко. Всичко гние, и премиум и бюджетен автомобил. Само карбонов монокок не гние, но тук говорим за коли, които може би никой от нас не е карал никога

. И какво от това...Тойота гниела, Ауди не гниело. Ами и от двете марки (преки наблюдения, както вече споменах) мога да ви дам примери за изгнили коли (тъпо, че изтрих преди 2 години снимки на А6 Allroad пред разпадане на малко над 10години, мисля, че беше на 13г. като колата я изхвърлиха) и за такива без грам ръжда. Братчеда на жена ми наскоро си купи Т25, беше ходил в Тойота да я гледат, вдигали са я на подемник- минимална ръжда по купето и леееко повече по носачи, но нищо сериозно, май месец съм в София, ще гледам да я снимам отдолу. Говоря за вече ПЪЛНОЛЕТНА кола, без допълнителна консервация. Ауди А4 Allroad на 9години е без петънце. Мога да ви дам и пример за брутално изгнила Корола от 2007-08. На какво се дължат тези различия (на 180градуса) в рамките на един производител наистина не знам. Дали карането по прашно-песъкливи пътища през годините има значение (всякаквите удъри от камъчета отдолу), не знам. Аз за мен съм си решил проблема- шибвам допълнително консервиращо покритие и си карам колите. За резултатите бях споменал вече (в тази тема и в моята тема за консервацията). И да, пак ще си купя Тойота/Лексус следващия път, въпреки, че гниели

Просто защото нямам желание да се занимавам с проблемите, които наблюдавам около мен (VAG, Mercedes, BMW). Хайде намалете драсканиците