Модератори

Обосновах се защо, чети внимателно предните ми коментари, дебелината на ламарината има друго отношение, което ти така или иначе въобще не схвана.няма да влизам в полемики и злишни обяснения, чети назад и се образовай.LEXUS написа: ↑15 Ное 2023 16:38 Това е комплимент за мен да го прочета от човек,който още не може да определи в логически издържан параграф защо дебелата ламарина на Меган е по-хубава от тънката на Рав4, като първо каза,че има значение за анти-корозионната защита, после каза,че всъщност не дебелеината на ламарината е важна,а важо е качественото анти-корозионно покритите
Чети,чети и анализирай - ти си функционално повтарящ едно и също без смисъл в изказванията си.
чети,чети и анализирай - дотук функцията на логическото ти мислене е OFFLEXUS написа: ↑15 Ное 2023 16:38 Какво означава съчетание от двете - тоест все пак според теб тънката ламарина е причина за ръжда? Защо не си спестеше главоблъскането още на първото мнение,когато те попитах за дебелината на ламарината. Правиш излишен спам. Ако смяташ,че дебелината на ламарината е причина за ръжда, нека продължим с тази дискусия, в противен случай приемаме,че пишеш невеярно твърдение, както казах преди.
И като кара Тигана как се усеща спрямо РАВЧИКА, можеш ли да направиш, демек способен ли си на такъв анализ, и кво , като е от Кади таблото на мен ми допада, пластамасата осезаемо е по-качествена, ако това не си забелязал...........
Напротив, човека е честен и си казва, а ти създаваш излишни интриги.Освен това никой не е длъжен да е съгласенс мнението ми, нещо което казах още в началото и , че тези впечатления са лично мои, но ти понеже си функционално грамотен леко четеш избирателно.А и както виждаш не само аз споделям тези мои впечатления, за съжаление има и други, като мен НЕФАНАТИЗИРАНИ ФЕНОВЕ на марката, а реалисти, но както казах по-горе чети,чети.....LEXUS написа: ↑15 Ное 2023 16:38 Неправилна насока на темата, ставаш елементарен като мен! В тази тема трябва да се говори само за недостатъците на Рав4 и какви ръждавелници са с тънки ламарини, дрънчащи на кухо врати, ужасно шумни на магистрала, с табло правено от кофички за кисели млека и лоши спирачки, неудобни багажници! Иначе ставаш елементарен и заблуден Тойота фен, нищо,че пишеш във форум Тойота,което очевидно означава,че харесваш тези коли, но не може да не си съгласен с мнението на nov, иначе те квалифицира.
Тръгнал си да ми обясняваш неща, които ти самия не разбираш, но въпреки това даваш определения - типична Българска черта....................LEXUS написа: ↑15 Ное 2023 16:38 Какво да ми обясни, това няма ама абсолютно никаква връзка с дебелината на ламарината,която посочваш като недостатък. Казах ти,че вероятно си функционално неграмотен, това не е обида, това са хора,които четат текст, но не го разбират, ти това доказваш вече 4 страници. И си упорит,разбира се. Което е нормално.
Ама разбира се, няма как да промениш неща, които лично съм забелязал и видял и пак да кажа ФУНКЦИОНАЛНИ, които НА МЕН (обръщаш ли внимание на главните букви) не ми харесват, ти да ми твърдиш, че са ок и видиш ли аз бъркам.
Задай си го този въпрос на себе си, към теб съм адресирал пояснението, ако не разбираш - лошо, ставаш обратното на острото.
Аз съм виждал тойота с изгнил под, Лендкруизери с изгнили прагове, ама те пък нали са карани яко офроуд та затова.Съжалявам, че не снимах, дори както и преди няколко страници писах скъса се дясна полуоска на Е12 в движение до Румънското посолство, съжалявам, че не снимах тогава върховния гнилоч, единичен случай???????????????? Мисля, че в тоя форум четох, че да намериш тогава дясна полуоска за Е12 от морга е мисия невъзможна или в друг форум беше но е факт, с очите си го видях.
Явно не е излишна и човекйа се грижи за колите си, но случая с новата корола на моя приятел тотално доказва, че колегата правилно извършва превантивната мярка.Аз за друга марка автомобили не съм чувал да предупреждават така, за никоя друга.
Купена нова от България 2012, докарах я веднага в Германия, карана е ВСЕКИ ден, зимата яде сол до побъркване в алпийските райони, 2020 я дадох на баща ми в София, където се кара също постоянно. И пак то казвам НЕ ГОВОРЯ, че пода няма ръжда (а той няма), все пак е обработен. Няма никъде ръжда, дори по елементи, които ти твърдиш , че са от тънка ламарина и са податливи!
Грешен отговор. Вземи 2 фафли и едно кисело мляко и ела да ти покажа - едната е пред блока, другата моя я наряза и я изхвърли, третата я нарязахме и изхвърлихме с него преди 2 години.
Така е! От 41г. съм учител.Тази е последната(живот и здраве).В последните години се превърнахме в звероукротители, вместо да преподаваме.Да не се чудят после родителите що имало агресия в училищата.На никъде не отиват нещата.
Колега, моля ти се , какви са тия изказвания - ама как ше ти падне тавана, ти не си видял, било е някаква илюзия.
Не
Явно това е и основния хроничен проблем при Е12, за който се е говорило тук във форума.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта