https://dox.abv.bg/download?id=dbcb32a9ed# - Линк за сваляне
Pass=> Autokent
Вероятно и двата линка са едно и също нещо. Виж и при мен дали паролата не е същата. Но този драйвер е за MiniVCI за Mongoose драйверите са други и тези не стават. Отделно Mongoose си търси конкретния драйвер за конкретния кабел - Mongoose Toyota, не става Mongoose JLR кабела.
На моя пише Mongoose MFC, ама кой знае какъв китайски майстор го е правил. Вече 10 години го ползвам.
Не съм проверил ама май не е същата.И за двата архива паролота се съдържа в името на архива.
"Инакви съ" - размерите и датите на файла в архива, са със една и съща дата и едни и същи байтове. Можеше и MD5 сума да им пусна, ама антивирусната ми реве че имало вируси вътре и не ми се занимава,че съм затиснат с друго в момента.
Доколкото знам май от доста време се плащат дебели пари всяка година, за определени марки. Абонамента за всички марки май беше за милионери. Хакнати устройства и кракнати лицензи май водеха до софтуерно убит адаптер, със изтрит буутлоъдър и устройството е за кофата, че флаша е криптиран.
Май на градския с ММто бях вадил графика на волтаж със Thinkcar-а. Може да я имаш на лично или в темата от ATP.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 2 госта