Днес правя точно една година откакто смених много по-висок клас SUV с настоящата Тойота.Има 3-4 неща, които тотално не ми харесват в тази кола, но за съжаление няма как да се променят,та приемайки тези минуси и оставяйки ги настрана за точно една година изминах 53374км до днес.За това време имам 7 пъти смяна на масло с филтри, обслужване в Тойота на маслата в скоростна кутия, диф и раздатка (още при закупуването), на втория ден след покупката беше монтиран ГИ от висок клас, сменени 2 задни биалети, нови накладки на 4-те колела, смяна на спирачна течност оригинална на Тойота и най гадния проблем ..................смяна на 4-те крушки на късите светлини и на габаритите

Напълно безпроблемен, непретенциозен и комфортен автомобил (за класа си), бих казал и доста устойчив по завоите. На дълго ми дава разход от 9 газ, ако го карам до 100-110, рядко вдигам 120 защото (за мен) е недобре обезшумен автомобил.С две думи напълно си заслужи ужасно високата цена при покупка.
Надявам се в следващите години да продължи да ме радва с вярната си служба при правилна поддръжка разбира се.