Явно като не отчита пътници отзад си стартира по подразбиране и с приоритет предни седалки. Ако не ти харесва - ръчно изключване. Аз поне така го разбирам.
4-5км могат да се изминат градско в EV режим. На мен не ми е известна Корола плъг-ин.
Доколкото знам, единствено приус има плъгин версия. Изключвам SUV и др.
Разстоянието, на което обикновено се придвижвам, е около 8-9 километра. Да, не е много, но не са и 3-4.
И аз така го държа, на 24 градуса. В момента реално работи на отопление, а не на охлаждане. Ама може да има ел. подгряване, не съм сигурен.
Това съм го направил. Но въпреки, че YouTube Music е махнат, той пак се показва вдясно. Неактивен.
Разбрах го. Работата е там, че ако избереш свързване през блутут, андроид ауто става неактивен. Просто е или едното, или другото. И ако искам да ползвам връзка на телефона (за обаждания) през блутут, ауто-то изчезва, неактивно е. И трябва пак да го активираш, и става активен след рестарт на мултимедията. Не ми е вече чак такъв проблем, след като разбрах принципа на работа. А и нямам какво толкова да ползвам от андроид ауто. Поне засега, докато навигацията си е активна и работеща.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 9 госта