Здравейте колеги,
Извинявам се, че пускам подобна тема тук, нека модератор я премести ако не е на правилното място.
Преди няколко години полирах фарове на 2 автомобила при Кики и останах очарован от ефекта.
Искам да го препоръчам на приятел и да се възползвам и аз отново от услугата, но темата му вече не е видима (нито като гост на форума, нито като новорегистриран). Не мога и лично да му пратя защото съм нов потребител.
Какво се случва с Кики, работи ли още, има ли как да реферирам към неговия труд, беше качил мн снимки в съответната тема.
Благодаря!
Въпрос за Kiki
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 579 пъти
Въпрос за Kiki
Доколкото знам Kiki май се отказа да се занимава активно с тази дейност, но нека той си каже сам. Да не правим сметка без кръчмаря.
Напишете още едно съобщение (дори и в раздела за офтопик), и ще можете да му пишете лични съобщения.
Напишете още едно съобщение (дори и в раздела за офтопик), и ще можете да му пишете лични съобщения.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
-
- Получена благодарност: 3 пъти
Въпрос за Kiki
Беше казал, че се пенсионира.
МАСЛА ТОЙОТА НА СКЛАД: TOYOTA ATF T4, TOYOTA ATF WS, TOYOTA HIBRID 0/20, TOYOTA W75 LV за 6 степенни ръчни кутии.