Nissan от както се залюбиха с Рено доста подобриха качеството на антикорозионното покритие

Там всичко е до щат. Калифорния, Аризона, Тексас, Ню Мексико са масово без никакви забележки, дори Такома. Оня ден гледах обява от частно лице за един Лексус ЛХ 2006-та от Сан Диего, колата беше без точица ръжда.nov написа: ↑09 Сеп 2023 21:36 Имам приятел, който е от над 30 години в Щатите, та той казва" Тойотата тук , е като Дачията за Бг - приемлива цена за Американеца , здраво, надеждно и след гаранцията продаваш - особено ако е карана в Северните щати еле па Канада".
Няма ЛендКруизер, който да съм виждал качен на подемник и отдолу да не е леш.
Мога ли да попитам къде го направихте и каква горе-долу е цената? Точно за бъдеща Тойота, макар и сглобявана в Япония става въпросiovkito написа: ↑09 Сеп 2023 21:24 Аз авенсиса го направих, малко след дъжд качулка е моята работа, но все пак съм доволен от резултата. Ако се направи на нова кола, би трябвало да е много по-добре. Иначе, само за сравнение, преди няколко дена ми сменяха маслото на рав4 и я огледах отдолу. За 10г е като чисто нова, но не е карана в чужбина. Авенсисът не издържа на немската и австрийска химия.![]()
Където и да го направят трябва да попиташ и да държиш на това не просто да ти напръскат колата с шпрейче отдолу, ами да се махнат всички кори и допълнителни елементи и да се обработи в детайли.stipppox написа: ↑14 Сеп 2023 14:58Мога ли да попитам къде го направихте и каква горе-долу е цената? Точно за бъдеща Тойота, макар и сглобявана в Япония става въпросiovkito написа: ↑09 Сеп 2023 21:24 Аз авенсиса го направих, малко след дъжд качулка е моята работа, но все пак съм доволен от резултата. Ако се направи на нова кола, би трябвало да е много по-добре. Иначе, само за сравнение, преди няколко дена ми сменяха маслото на рав4 и я огледах отдолу. За 10г е като чисто нова, но не е карана в чужбина. Авенсисът не издържа на немската и австрийска химия.![]()
Комби - чувствително по-нисък разход на гориво, в общия случай по-евтина подръжка за сметка на малко по-малко товарно пространство. Возията зависи кое комби с кой СУВ сравняваш, щото има много варианти.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта