След много, много години отново се връщам в клуба на Тойота! Всъщност, аз никога не съм го напускал, просто последните 14 години съм имал само Лексъси, но първата ми кола беше Тойота и от тогава не искам да чуя за нищо друго.
Ето че така се случи, че след 8 годишно чакане на подходящ екземпляр дойде и моя ред. Тойота MR2 2005г се появи за продан и въпреки, че имаме други две коли за всекидневна употреба, изобщо не се замислих.
Колата е точно това, което чаках - фейслифт, ръчни скорости и само 70 000км на километража. Обичам фабричните изпълнения, така че колата няма да се пипа изобщо, тя така си е съвършена. Предния собственик е сложил едни котви 18ки , които смятам да сменя с оригиналния размер 17ки когато намеря хубави джанти. Гумите са чисто нови, но марката и размера не ми допадат, и те ще бъдат подменени.
Ако някой има някаква полезна информация относно модела, може да сподели. Колата е имам от няколко дни и не успявам да я изтествам както подобава.
Първото ми впечатление е че е супер директна, седи абсолюно залепена в завоите и има страхотен звук

Пускам малко снимки на красавицата.