емблема TOYOTA
емблема TOYOTA
Привет на всичкото човек из форума. Наложи ми се да използвам емблема на Тоyota за един проект но уви имам само някакви долнопробни JPG. може ли някой да помогне с изнамирането на .CDR (CorelDraw-file) на емблемата?имам в предвид векторно изображение а не jpg конвертиран в cdr. Предварително благодаря!
Re: ee
slona написа:ami ako si namerish po goliama moje da ti ia narisuvam to ne e mnogo slojno ako njamash vuzmojnost i ako ne ti triabva speshno ako njamam mnogo rabota shte ti ia narisuvam samo kaji koia tochno ti triabva

Пич, без ти да се обиждаш, на корел тва се спретва за 1 минутка....slaf4u написа:slona написа:ami ako si namerish po goliama moje da ti ia narisuvam to ne e mnogo slojno ako njamash vuzmojnost i ako ne ti triabva speshno ako njamam mnogo rabota shte ti ia narisuvam samo kaji koia tochno ti triabvaбез да се обиждаш но го имам нарисувано вече, нещо готово и по "original" ми трябва. нещо такова като това между двигателя и колата в шапката на страницата...
Въпроса е - колко ТОЧНО му трябва да отговаря на вендор спецификацията. Ако иска абсолютно точен, колкото и да му го рисуваш, не можеш го нацели.diver написа:Пич, без ти да се обиждаш, на корел тва се спретва за 1 минутка....slaf4u написа:slona написа:ami ako si namerish po goliama moje da ti ia narisuvam to ne e mnogo slojno ako njamash vuzmojnost i ako ne ti triabva speshno ako njamam mnogo rabota shte ti ia narisuvam samo kaji koia tochno ti triabvaбез да се обиждаш но го имам нарисувано вече, нещо готово и по "original" ми трябва. нещо такова като това между двигателя и колата в шапката на страницата...
Ама просто пък не мога да си представя за какво му е 100% точност laugh.gif
images.google.com ftw...
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD