Zastrahovka grajdanska otgovornost
Zastrahovka grajdanska otgovornost
Hora pravetesi zastrahovkite dokato sa vse ohte evtini 4e ot utre na pove4eto mesta poskypvat
-
- Обратна връзка:
Интересно, че всяка година ноември се дига страшна врява как цените ще станат супер дебели...Поредния опит за създаване на психоза...аре цените скачат....хайде на старите...Цените от нова година на гражданските безотговорности в които влиза и зелена карта ще скочат с не-повече от 20лв. та не виждам повод за притеснение.фьш написа:просто да вметна някой цени
до 1800- 96лв. (120)
до 2000- 120лв. (150)
до 2500- 145лв. (190)
над 2500- 170лв. (210)
( Зелена Карта )
това са до понеделник, после става дебело, не знам дано не го сметнете за реклама, но ако иска някой на старите цени да ми пише на лични
Две години под ред се НАБУТВАМ щото си идвам в БГ декември и ми трябва гражданска. Та баш в разгара на кампанията "догодина ще е по скъпо!" си ги взимам (нямам и избор) и после с ужас установявам как цените са 50% по ниски от тези супер ниски предсезонни цени!
Дано няма наивници дето още да се връзват на приказки от 1001 нощ.
El Camino написа:Две години под ред се НАБУТВАМ щото си идвам в БГ декември и ми трябва гражданска. Та баш в разгара на кампанията "догодина ще е по скъпо!" си ги взимам (нямам и избор) и после с ужас установявам как цените са 50% по ниски от тези супер ниски предсезонни цени!

Така преди 3години "приятел" ми направи за 3000кк кола 300лв граждаска, щото щели да станат 600, после се оказа че са по 150 кинта най-дебелите...в интерес на истината сега ще се дигнат средно с цели 20лв...как ли ще го преживеем....Инак рано или късно, ще станат кат в Европа...