Kantara vuv fitness-a e do 300lb!PAKETA_1 написа:Japanese...nie bez torbi tejim po 200-250lb ...

Kantara vuv fitness-a e do 300lb!PAKETA_1 написа:Japanese...nie bez torbi tejim po 200-250lb ...
Дебел си и падат сланините ?Japanese_fever написа:Kantara vuv fitness-a e do 300lb!PAKETA_1 написа:Japanese...nie bez torbi tejim po 200-250lb ...Dnes go gledah. Az sum 154lb, svalil sum 2lb za 3 meseca?!? Az uj treniram za masa, a to svalqm?!?
Ne sum debel be 4ovek, Jamie?!?jamie написа:Дебел си и падат сланините ?![]()
Аз тренирам на маса и за майтап вече се заформя коремче - а съм само 65 кила !
t.e. niamam kantar v rabotata(da premeria do kat smeniah gumite). az gumite gi smeniah tam, da ne sam lud da gi nosia razglobeni do vkasti, pa kamo li do fitnesa.ALTEZZA написа:az moite gi svaliah veche, no nesto kantar ne mi se namira
tova e hipotetichno, kak gih stignal do fitnesa ako sa mi razglobeni gumite. da slagam rezervna guma i prez um ne mi e minalo, tolkova mnogo rabota samo che da razbera edna cifra...ALTEZZA написа:tova hubavo, samo che kat svalia gumata ot djantata ne znam kak ste stigna do fitnes na 3 gumi.Japanese_fever написа:
Kak be, otiva6 v edin fitness i s edna "golqma torba" i meri6! Te imat kantar do 200lb!
Japanese_fever написа: He-he laugh.gif , ami onaq spare tire malkata deto nqkoi baluci si q slagat na predniq most?!? Aaa da, da kaja, 4e stana duma, ako nqkoj na put ne6to stane i mu se naloji da izpolzva onaq grozna malka spleskana rezervna guma da q slaga VINAGI(always) na zadniq most - t.e, otzad i nikoga otpred!!!
tuk otnovo, ideata ne e che ste si gubia vremeto da slagam ili razglobiavam rezervnata guma. ideiata e che ne vsichki koli idvat s malkata rezervna guma i ne vinagi nai-dobrata ideia e da se sloji otzad pri nujda(i pod nujda edva li imam v predvid merene na djanta)ALTEZZA написа:ta parvo az niamam takava malka smeshna rezervna guma za koiato ti govorish, ami sam sas full size spare tire(t.e. rezervnata guma/djanta e absolutno sastata kato ostanalite mi djanti).
a i kogato e malka rezervnata guma i imash kola sas zadno predavane ne e mnogo sigurno dali triabva vinagi otzad da se sloji...
del_sol_fen написа:japanese fever, i Altezza,
iskam da vidia licata na horata kogato vlezete vuv gym-a durzashti edna goliama janta sus guma, i taka smelo prestupvate kum kantara...mislia che shte e unikalna gledka... biggrin.gif
tuk prosto spomenavam che ako sam tolkoz lud da makna razglobeni djanti na lgore na dolu, to ne bi bilo do fitnesa, stoto kantar si imam i v kasti. no nikade ne sam kazal che sam tragnal da razgobiavam i makna djantite.....ALTEZZA написа:che koi e kazal che ste hodia do fitnesa s djanta, se edno si niamam kantar v kasti
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта