zdraveite priateli
nov sym v tozi forum.....i dosta sym na4inae6t v znaniata si za toyota kato cialo..
4uvam samo dobri otzivi... i opredeleno mi dopadna Toyota Corolla 2003/2004 hatchback....mnogo simpati4en dizain...mnogo dobro izpylnenie...
kakvo bihte mi kazali po tozi vypros....dobri lo6i strani na kolata,
gore dolu realnata cena na 1.6 benzinovia dvigatel!!! i vsiakakvi tehni4eski ne6ta po tazi kola 6te sa mi ot polza....ako trygna da kupuvam kakvo da gledam osnovno....
mnogo vi blagodaria predvaritelno!!!;)
Toyota Corolla 2003/2004 hatchback
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
И на двамата: "Добре дошли", а на tonyde да му кажа, ако не знае, че в този форум няма ограниения за писане само на кирлица, така че забележката ти е извънредно неуместна. Никой не те кара да се напъваш, ако не можеш да помогнеш с информация на колегата, остани си със здраве!tonyde написа:Ако го напишеш това всичкото на БЪЛГАРСКИ може и да се напъна да го прочета laugh.gif
galko, mnogo galko kolega Xeku !!! За к`во ли го уЧихме матерния, като нема да ни потребеXeku написа:И на двамата: "Добре дошли", а на tonyde да му кажа, ако не знае, че в този форум няма ограниения за писане само на кирлица, така че забележката ти е извънредно неуместна. Никой не те кара да се напъваш, ако не можеш да помогнеш с информация на колегата, остани си със здраве!tonyde написа:Ако го напишеш това всичкото на БЪЛГАРСКИ може и да се напъна да го прочета laugh.gif