Връзка с МехаННика
-
- Автомобил: Toyota Celica GT 143hp 2000
- Благодарил/а: 4 пъти
Връзка с МехаННика
Здравейте, пиша, за да се свържа с механника и да оправим добре познатия проблем на Селиките със горенето на масло 

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Получена благодарност: 14 пъти
Връзка с МехаННика
Ами напиши му ЛС. Това е единственият начин.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
- Автомобил: Toyota Avensis T27 1.8/147 кс
- Получена благодарност: 1 път
Връзка с МехаННика
До скоро карах друга марка автомобил и във форума на марката попаднах на сервиз обслузващ и поддържащ само от VAG група коли. От закупуването до последно колата ми беше посещаваше само този сервиз. По този повод търся подобен сервиз за тойта и моля за тел.за връзка с колегата МехаННика ако е от София.
Връзка с МехаННика
Връзка с МехаННика или как се влюбих в TOYOTA
Напълно случайно...
На бърз десен завой, по пътя от аерогарата, шофьорската врата на старото и порутено Peugeot, което карах тогава се отвори самопроизволно. Тримата ми немски говорящи пасажери зяпнаха в захлас.
Един от тримата в последствие ми стана началник. Първата му работа, след назначаването ми, беше да ме накара да си наема служебна кола. Не се уплашил много, но му направило огромно впечатление как с рутина съм бил прихванал отварящата се врата през отвореният прозорец и съм я затръшнал обратно.
По това време не беше много разпространен оперативният лизиг. След много ръчкане, попаднах на едни, дето ми рентнаха една не много нова Corolla... Обаче, всичките и врати се отваряха и затваряха и си седяха затворени, парното работеше и не вкарваше газове в купето, всички копчета и врътки си работиха така както татко им ги е направил... И климатик! Ама хлади яко... Едно такова твърдо окачване и живи, ама наистина живи 97 коня...
Как да не се влюбиш в такава кола!
Напълно случайно...
На бърз десен завой, по пътя от аерогарата, шофьорската врата на старото и порутено Peugeot, което карах тогава се отвори самопроизволно. Тримата ми немски говорящи пасажери зяпнаха в захлас.
Един от тримата в последствие ми стана началник. Първата му работа, след назначаването ми, беше да ме накара да си наема служебна кола. Не се уплашил много, но му направило огромно впечатление как с рутина съм бил прихванал отварящата се врата през отвореният прозорец и съм я затръшнал обратно.
По това време не беше много разпространен оперативният лизиг. След много ръчкане, попаднах на едни, дето ми рентнаха една не много нова Corolla... Обаче, всичките и врати се отваряха и затваряха и си седяха затворени, парното работеше и не вкарваше газове в купето, всички копчета и врътки си работиха така както татко им ги е направил... И климатик! Ама хлади яко... Едно такова твърдо окачване и живи, ама наистина живи 97 коня...
Как да не се влюбиш в такава кола!
Връзка с МехаННика
Търся връзка с МехаННика или грях е да си стиснат!
Стисна се. За ново RAV4e нямах бюджет. Алтернативата бяха RAV4e на старо или на двойна цена нов DUSTER, ама DACIA ...
Стиснах се, а имах пари. RAV4eто взех от колега фърач. Лекинко напудрено, на 100х.км, ама от опита ми виждах, че е поне на двойно по толкова. Работа – поправям машини в цяла България. Трябваше ми нещо добро за дълъг път. Ските и фърчизма изискват 4х4..
Минах стотина хиляди километри след това и се двоумя се дали направих мъдрият избор.
Няма да забравя закъсалите тирове по подбалканското, след първият сняг и как се прибирам към къщи от Мирково, една студена и снежна зимна вечер. Бях царят на царете, или поне царят на пътя и топлото. Тогава някак си ми се стори, че то RAV4eто, си заслужава всеки лев ... Но сега, след хиляди километри, брак и две деца и малко по-беден се двоумя. Ако бях взел Dustera, сега щях да карам 10годишна кола, а не 20годишна...
Както и да е. Много си обичам колата, макар и стара и правя всичко възможно още да си я ползвам(същото правя и за жена ми).
С това второ съобщение се надявам да получа правото да пратя лично съобщение на МехаННика....
Стисна се. За ново RAV4e нямах бюджет. Алтернативата бяха RAV4e на старо или на двойна цена нов DUSTER, ама DACIA ...
Стиснах се, а имах пари. RAV4eто взех от колега фърач. Лекинко напудрено, на 100х.км, ама от опита ми виждах, че е поне на двойно по толкова. Работа – поправям машини в цяла България. Трябваше ми нещо добро за дълъг път. Ските и фърчизма изискват 4х4..
Минах стотина хиляди километри след това и се двоумя се дали направих мъдрият избор.
Няма да забравя закъсалите тирове по подбалканското, след първият сняг и как се прибирам към къщи от Мирково, една студена и снежна зимна вечер. Бях царят на царете, или поне царят на пътя и топлото. Тогава някак си ми се стори, че то RAV4eто, си заслужава всеки лев ... Но сега, след хиляди километри, брак и две деца и малко по-беден се двоумя. Ако бях взел Dustera, сега щях да карам 10годишна кола, а не 20годишна...
Както и да е. Много си обичам колата, макар и стара и правя всичко възможно още да си я ползвам(същото правя и за жена ми).
С това второ съобщение се надявам да получа правото да пратя лично съобщение на МехаННика....
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Връзка с МехаННика
Хаха - одобрих мненията само заради оригиналният изказ

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Връзка с МехаННика
Не е грях разбира се

Щото икономиите не дават добри резултати.
Последно промяна от Митхат на 26 Юли 2023 14:22, променено общо 1 път.
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Връзка с МехаННика
Направо се зачудих за какво му е МехаННика, всичко си му изглежда наред на човека

Връзка с МехаННика
Споделете моля дали наистина се свързвате с МехаННика чрез лични съобщения и дали си намирате място в календара му. Като чета тука коментарите, човека е зает (логично всички разбиращи са заети). Просто се чудя дали има смисъл да се редя на опашката ако е прекалено дълга.
-
- Автомобил: Toyota Avensis 2.0 T25 2007
Връзка с МехаННика
Също бих искал да се свържа с @МехаННика наскоро си взех много запазен авенсис, но се оказа че харчи масло литър на 1000км. И като натисна газта до долу се 1 е запушен и не набира. Смениха ми катализатора в Ем-комплект в люлин и колата завървя още по-зле. И се покриха после никой не поема отговорност. Иначе гледах всичко да е след 2006та 2ка е двигател и пак се оказа масларка. Колата много ми харесва и ми се иска да си я карам не да е продавам.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Получена благодарност: 14 пъти
Връзка с МехаННика
И добре си направил и ние да се посмеем малко. Дано колегата като изтрезнее да го напише разбираемо, за да заинтригува този, когото търси.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
- Автомобил: Toyota Auris 2.0 D4D,126,2007
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Връзка с МехаННика
Здравейте търся и аз връзка с мехаННика, че искам да стегна предимно Ауриса на жената, че да не я мисля като пътува. Бях при други майстори и не останах доволен. Бих се наредил на опашката, колкото и да е чакането.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Връзка с МехаННика
Да му беше написал ЛС поне. В тази тема той няма да ти отговори. Тя е за съвсем друго нещо
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic