Т.е. компресор, ремък, компресор почти, компютър...
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
mapamop написа: ↑13 Юли 2023 22:57
Т.е. компресор, ремък, компресор почти, компютър...
Проверката е смислена в тоя ред:
ремъка в какво състояние и дали е правилно натегнат
Compressor lock sensor - предполагам датчика, който решава дали съединителя в шайбата е зацепил или не, поста на memorex. Компютъра може да си мисли, че шайбата приплъзва или, че трябва да е зацепена, а не е и да спира системата принудително. Шайбата, съединителя и лагера за много коли се продават и като резервна част, т.е. ако е там проблема не е нужно да се смени цял компресор
компресор и компютър - това е по-сложното за диагностика
Мисля, че в болшинството от случаите точка 1 и 2 биха били достатъчни да се постави диагнозата.
Благодаря на всички, които се включиха в дискусията! Вторник ще я водя на специалист и ще споделя всички възможности, които описахте, а като за начало ще искам да ми свалят радиатора и да го почистят.
Нещо, което забравих да спомена, а евентуално, може да е от значение е, че този проблем се проявява и зимата при същите обстоятелства.