Бронята е малко вероятно да се е строшила, заминали са зъбчета на това черното от снимката.
Това черното започва от арката на задния калник, и свършва някъде около началото на стопа по протежение на задния калник. Имам бегъл спомен че на комбито от едната страна отдолу имаше една кора и там имаше винт, но за смяната им мисля да няма нужда от чак такова разглобяване.
Номерата по калатог за твоята рама, на тези стойки са: 52575-05030 (дясно), 52576-05030 (ляво). Като хванеш ръба на бронята посредата на ръба на калника, надигаш тоя ръб нагоре и горния ръб го отделяш настрани. Мисля че ще ти се отвори достатъчно място, да бръкнеш, да развиеш по 2 винта на стойката в отворения процеп и да смениш стойките, без да разкостваш цялата броня. Иначе под ръба на вратата на багажника има 4 гайки М6/10 и 4 дълги винта заработени в бронята и отдолу има крепежи по долния ръб на бронята. Но е голям панаир със сваляне на корите в багажника....
Цялата схема:
http://japan-parts.eu/toyota/eu/2007/av ... umper-stay
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.