Още един тест драйв. Разпитах подробно един колега, който преди няколко седмици беше карал
Honda CR-V и предавам думите.
Колата му е допаднала доста. Пробвал е 2.0 бензинов хибрид, 184 коня, предно, от по-високите нива на оборудване.
Интериор: изчистен и класически, а и той не се заглежда толкова. Добре изглеждащи материали. Нормално пространство отпред, задните седалки също са били удобно широки за човек 1.80. Като усещане от шофьорското място според мен май ще се доближава повече до същински SUV като RAV4 за разлика от Корола Крос.
Багажник: голям, отново функционален, близък до РАВ4 поне визуално, което е и нормално предвид общата им еднаква дължина от 4.60
Екстериор: на него му е харесала, на мен не толкова. Отново въпрос на личен вкус.
Двигател, окачване, трансмисия: скоростна кутия я усетил като отлична и плавна, а обича да натиска газта. Колата била подвижна за размера си, возела добре. Нямало силен шум при висока скорост. Педалите и воланът реагирали нормално. За неравностите не помнеше, но явно май не е усетил нещо драстично. Разходът бил 5.6/100 за около 20км смесено в София.
Като цяло според него Хондата е много добър автомобил и я обмисля. В случая аз бих му се доверил на мнението, но няма да я пробвам. Ще пропусна и Nissan Quashqai заради някои по-негативни мнения за окачването.
Ние се спряхме на Corolla Cross и ще поръчваме. Спрямо нашите нужди, тя е малко по-добра от Rav4/ Honda CR-V/Kia Sportage/ Hundai Tucson:
-по-малки размери за София, нямаме нужда от 4.60м автомобил.
-по-добра гаранция от страна на Тойота: 10 срещу 6 години Хонда/7 Кия
-малко по-добра икономия на гориво, особено в града и въпреки това най-много кончета за предно предаване.
-по-добро задвижване спрямо Кия/Хюндай MHEV. За сравнение с пълните им хибриди на цена около 75-80к лв не мога да кажа лично. Според ревюта трябва да е по-добро или на същото ниво
-лични предпочитания и дреболии: харесаха ни возията, външен вид, звук на двигател. Пъргава е за класа и размера си. Огледалата на Corolla Cross също са страхотни-големи и с отлична видимост, всеки, карал стара кола без много електроника би ме разбрал

Като цяло беше удоволстие да я шофирам и се надявам и в бъдеще да е така