Само за информация - застрахователят дава парите на лизингодателя. И той решава на теб колко да даде. Както каза Биро
Мисля, че е ясно кой ще е прецаканият.
Но
Лека вечер на всички!
Само за информация - застрахователят дава парите на лизингодателя. И той решава на теб колко да даде. Както каза Биро
Мисля, че е ясно кой ще е прецаканият.
Лека вечер на всички!
A какъв интерес има лизингодателя процедурата да протече по-бързо? Какъв му е интереса въобще да бъде завършена. И въобще да бъде "започната"
Ми НЕ... това не е въпрос за усещане и светоглед. Застрахователи/Банки/Лизинги.... ги следи КФН и то доста изкъсо. НЯМА такъв филм КОЛКОТО РЕШЕЛИ....
Дали ще ЗАПОЧНЕ, НЕ ЗАВИСИ от лизинга въпреки че живеем в България. От друга страна имаш клиент (ти) който има голям шанс да спре да плаща защото реално няма актив срещу него (тоест плащаш за кола която НЯМАШ).... И сега като седнеш на мястото на лизингодателя какво излиза... Имам Гошо/Пешо който НЯМА кола но пък плаща....какъв е шанса да спре да плаща... респективно, какви ще са ми разходите да го съдя?! ИЛИ Дай да задвижим нещата със застрахователите и да си взема парите. Както казах от 1во лице знам, че застрахователи и тям подобни институции имат връзки (разбирай бивши колеги/шефове/приятели/жени/любовници) които са от другата страна. И когато ти отидеш като един гражданЯ, те пускат по тъча, каот досадната муха. Като отиде човек, който до вчера са бачкали заедно е друго... trust me... де се вика на чист български
Той лихвите си ги е насмятал още като си се разписал преди 1вата вноска. Той ще си получи ТЕЗИ пари и не по малко... Ако приемем че си бил умен и освен каско си слключил и ГАП... ще има пари и за теб.. И МОЛЯ ВИ спрет с тея тъпотии КОЛКОТО ПРЕЦЕНИЛИ... НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ.... всички подобни откровено ТЪПИ коментари идват от неразбирането (или по - скоро не четенето на общите условия )
Привет,
Като спре да плаща - тогава ще го мислят
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта