Блокчето ми има централно ел. табло (строен е 2008-2009г.), където са електромерите и всичко останало. Имаше достатъчно място, така че си сложих дефектно токова защита и 32 амперов предпазител.
Пуснах си 6 квадрата кабел до паркомястото от таблото. Адска мъка беше да се прекара този кабел през блока, мазетата, ревизионните кутии ... как да е.
До зарядната станция си сложих 4 квадрата многожилен меден кабел (еднофазно с 3 жила), което по-спецификации е ОК при повърхностен монтаж за 32Amp (7,4KWh). Пуснах и още един кабел 2,5 квадрата до обикновен шуко контакт за всеки случай.
Според мен 7,4KWh е напълно ОК за зареждане дори на напълно електрически автомобил, защото това значи 8-10 часа. Т.е. през нощта, ще се зареди. Разликата между 7,4 и 11 не ми се вижда оправдана.
RAV-a се зарежда за 2,5 часа. Купих си зарядна станция от Aliexpress на feyree и съм изключително доволен от качеството на продукта (под 500лв е).
Сега за вилата си взех подвижна монофазна 7,4KWh зарядна станция на feyree (300лв). Вероятно този Weekend ще си играя да сменям табло, да пускам кабели и да я закачам.
Там имам 2 партиди и на тази конктрено бях сложил малко табло за 3 предпазители, защото бях закачил една стара къща/барака и басейн (филтърна помпа и термопомпа/климатик). Не правете като мен!

Инсталацията на първата партида не успява да понесе 2 климатика, 2-3 конвекторни печки, 2 помпи за вода, бойлер и квото ли още не. По-груби сметки около 15KWh.
Като се включи в 23:00 колата да се зарежда с 2KWh-а и ценралния бушон пада.

Като гледам инвестицията ми ще е около 400лв.