Парктроник авенсис Т25
-
- Автомобил: Avensis T25
Парктроник авенсис Т25
Здравейте колиги някой монтирал ли е парктроник на АВЕНСИС т25 комби 2005 ,интересувам се най вече дали може да се сложи оригинален парктроник
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Парктроник авенсис Т25
Не.
Попитахте на развален български дали може и получихте отговор.
Стъпките са да си купите парктроника и да ползвате шаблона за пробиване на бронята и оригиналната инструкция за монтаж на кабели, 4-те датчика и модула-централа.
Докато не започнете да използвате препинателни значи едва ли друг би си губил времето да ви отговори.
Попитахте на развален български дали може и получихте отговор.
Стъпките са да си купите парктроника и да ползвате шаблона за пробиване на бронята и оригиналната инструкция за монтаж на кабели, 4-те датчика и модула-централа.
Докато не започнете да използвате препинателни значи едва ли друг би си губил времето да ви отговори.
-
- Автомобил: Avensis T25
Парктроник авенсис Т25
Разбирам забележката ви, но така като чета текста и вашия не е на университетско ниво !Благодаря ви. Все пак се надявам че ще има колеги които са готови до помогнат със по подробна информация.
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Парктроник авенсис Т25
Ако аз съм човек който ще си поставя парктроник по тези 156 страници дадени по горе,ами ще ...... се откажа.
Пък и тези чуждите парктроници пищят бип,бип,биииип,а аз съм свикнал на оп.оп.оп,оп.от жената.
Пък и тези чуждите парктроници пищят бип,бип,биииип,а аз съм свикнал на оп.оп.оп,оп.от жената.