https://webcafe.bg/zeleni-zaedno/s-elek ... hdane.html
Пламен Шапкаров:
Виждам, че тези дни беше сменена версията на форума. С новата версия не успявам да покажа горното видео като прозорче (вероятно iframe) към youtube, което преди ставашe с bbvideo тага. Мисля, че като цяло тази функционалност е счупена и за стари мнения, като например това мое старо мнение, което не успеява да покаже двете facebook видеа. Въпросните видеа не са изтрити (могат да бъда видяни в тази и тази статии) и би трябвало да си се показват успешно. Бих помолил за малко помощ за тази функционалност, ако все още е възможно в новата версия на форума. След като стане, може да изтриеш частта, започваща от P.S. в това мое мнение.slowtraveler написа: ↑25 Дек 2022 01:02 Затова и 'дадох назад' и не съм я прехвърлял тази версия - ще го направя, когато мога да отделя два дни за да не може да ми бърка другите работи и да стане максимално 'прозрачно' за потребителите..
Истината за показвания пробег е, че колата не знае при каква скорост ще бъде карана. Може би може да стане по-точно "предсказанието" ако пробегът се синхронизираше със зададен маршрут по навигация плюс вкарване на променлива за времето, взета от актуална метеорологична прогноза, но поне аз не знам за кола, която има внедрена такава логика. 500 км пробег за Tesla Model Y си е напълно реален пробег, когато обаче говорим за градско шофиране в хубаво време. Както се вижда от статистиката, при студено време и магистрално каране пробегът пада на по-малко от половината до 245 км, което го смятат при 110 км/ч, а при 140 км/ч ще е още много по-зле.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта