С какви гуми идват новите Тойоти?
С какви гуми идват новите Тойоти?
Да запитам аз някой, който си е купил наскоро чисто нова Тойота, с каква марка гуми му е докарана? Сигурно Тойота си работят с определен производител на гуми, но ме мързи да отида в шоурума да проверя. А, има ли значение датата на доставката на новата кола с вида гуми - зимни/летни? Понже докато си чакам колата тоя месец да я докарат и си правя сметка какви гуми можи да ми се наложи да купувам. Възможно ли е да дойде ноември с летни гуми?
-
- Обратна връзка:
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
v USA vsichki modeli idvat s all-season gumi(pone v nashia shtat). izkluchenie praviat samo sportni modeli, no Toyota pochti niama takiva, v momenta samo Tacoma X-Runner idva s letni Bridgestone Potenza RE050.
inache Toyota slaga kakvi li ne marki gumi:
Bridgestone
Continental
Dunlop
Firestone
Good Year
Michelin
Toyo
Uniroyal
Yokohama
Bridgestone
Continental
Dunlop
Firestone
Good Year
Michelin
Toyo
Uniroyal
Yokohama
gooooooessssss to the lowest bidder! na zdrave!
ALTEZZA написа:v USA vsichki modeli idvat s all-season gumi(pone v nashia shtat). izkluchenie praviat samo sportni modeli, no Toyota pochti niama takiva, v momenta samo Tacoma X-Runner idva s letni Bridgestone Potenza RE050.
Bridgestone
Continental
Dunlop
Firestone
Good Year
Michelin
Toyo
Uniroyal
Yokohama
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Незнам как си успял да го направиш това, аз днес лично се обадих в Тиксим Пловдив от където чакам кола и ми казаха че няма как да ми я докарат със зимни гуми и че единствения вариант е да отида сега да си избера гуми при тях и като доиде колата да ги сменат преди да ми я дадат. Естествено после ще имам 2 чифта - зимни и всесезонни.jim_beam написа:rav4 идва с yokohama geolandar m+s made in japan,но моята я взех зимата и се спазарихме да е с зимни bridgestone blizzak,отлични гуми!