Нямам преки наблюдения, а четено из нета за незаспиваща CAN шина при щракване на ключа за аварийните (вероятно и при други подобни случаи)... Което е логично защото това ще ти точи сигурно над 1А ток...
От рода:
Нямам преки наблюдения, а четено из нета за незаспиваща CAN шина при щракване на ключа за аварийните (вероятно и при други подобни случаи)... Което е логично защото това ще ти точи сигурно над 1А ток...
Стандартен ми изглежда, но е под ъгъл, като повърхността на която е монтиран. Вярно - малко трудно влиза. Внимавайте при поставянето с насочването. Аз съм включил един кабел с юесби тип "с" от другата страна - и не го "вадя"
Няма как да падне толкова заряда дори при къси разстояния...
Мда, резултатът е: преди липсваха 50% от пътуванията, сега 25%....има напредъкimbecile написа: ↑28 Яну 2023 08:10 За всички собственици на MY22 с проблеми от типа - не се записват част от пътуванията в хибридния инструктор на MyT и локацията на автомобила в MyT не е актуална - вече има сервизна кампания за репрограмиране на DCM-a, проверете си в профилите на toyota.bg дали сте сред засегнатите. Естествено, Тойота би трябвало да са ни уведомили вече, но...та, ето какво се вижда при мен, записал съм час в ТМ Ауто за 10.02., ще споделя след това как е минало и дали има промяна.
Същата работа и при мен. Само загуба на време!
Само да дам кратка последваща информация за смяна на крушката на фара. Тъй като ми се наложи да пътувам още на следващия ден по магистрала с нощно каране и нямах никакво време за реакция, избрах най-бързия вариант и си купих крушка от ТМ Ауто Изток. Имаха само една бройка налична, т.е. имайте предвид, че може да не поддържат големи наличности. Цената беше 98 лева за 1 брой (знам, знам...
За съжаление същия отзвук е и в UK форума, което е леко притеснително...идея си нямам какво правят от Тойота
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта