2009 Corolla (USA model)
2009 Corolla (USA model)
http://www.toyota.com/vehicles/future/c ... FUTURE_IMG
interiora dobre izglejda, no exteriora ne sam mnogo siguren, triabva da ia vidia na jivo. interestnoto e che shte ima XRS model, koito idva s 2.4L dvigatel.
eto i link za brata na Corolla, Matrix
http://www.toyota.com/vehicles/future/m ... FUTURE_TXT
interiora dobre izglejda, no exteriora ne sam mnogo siguren, triabva da ia vidia na jivo. interestnoto e che shte ima XRS model, koito idva s 2.4L dvigatel.
eto i link za brata na Corolla, Matrix
http://www.toyota.com/vehicles/future/m ... FUTURE_TXT
Жалко за колегите в САЩ, защото ние тук в Европа вече караме точно тази корола. Естествено мотора не е 2.4 литра защото ползваме икономичните европейски двигатели. Ако искате повече снимки мога да щракна моята biggrin.gif
Вижте сайта на www.toyota.bg
Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007
Ей живи да ги оплачеш колегите в САЩ...за 18000$ ново камри солара....И сигурно кат отиде в магазина чака по 3-4 месеца да му дойде колата....boikovz написа:Жалко за колегите в САЩ, защото ние тук в Европа вече караме точно тази корола. Естествено мотора не е 2.4 литра защото ползваме икономичните европейски двигатели. Ако искате повече снимки мога да щракна моята biggrin.gif
Да, там можеш да си купиш по-евтино нов автомобил. Цената доколкото я виждам на най-ниското оборудване на споменатата камри солара е: $19930. Но към тази цена ще трябва да се доплатят още някои нещица като доставка, обработка и обслужване... Да не забравяме, че това е цената без таксите (казано на български без ДДС).diver написа:Ей живи да ги оплачеш колегите в САЩ...за 18000$ ново камри солара....И сигурно кат отиде в магазина чака по 3-4 месеца да му дойде колата....
Тъй като в БГ не продават Камри (за съжаление) реших да сметна колко излиза един Ярис там и тук... В БГ най-евтиният модел е 18 980лв. В САЩ при изчисляване на същият модел с доставката и таксите и т.н. излича приблизително 18 500лв. Май разликата не е чак толкова голяма. Виж, ако искаш да караш американска кола, Шевролет, Додж, Крайслер или подобни наистина ще успееш да вземеш евтина нова кола.
Колегите живеещи в момента в Америка могат да допълнят информацията която от БГ не се вижда. Там понякога също се чака за нов автомобил, особено когато е модел току що излязъл и с интерес към него.
2008 Manufacturer's Suggested Retail Price, excludes the Delivery, Processing and Handling Fee of $660 for Cars and $685 for Trucks, Vans and SUVs. (Historically, vehicle manufacturers and distributors have charged a separate fee for processing, handling and delivering vehicles to dealerships. Toyota's charge for these services is called the "Delivery, Processing and Handling Fee" and is based on the value of the processing, handling and delivery services Toyota provides as well as Toyota's overall pricing structure. Toyota may make a profit on the Delivery, Processing and Handling Fee.) Excludes taxes, license, title and available or regionally required equipment. The Delivery, Processing and Handling Fee in AL, AR, FL, GA, LA, MS, NC, OK, SC and TX will be higher. Actual dealer price will vary. Pricing, specifications, standard features and available equipment are based on information available when this page was produced and are subject to change without notice.
tova e predlojena cena, koiato ne vinagi se spazva. pri mnogo redki sluchai se prodava kolata nad neia, no v povecheto sluchai se stremish da ia vzemesh pod neia. v zavisimost ot kolata mojesh da se pazarish za razlichni otstapki. az veche sam vzimal niakolko koli s $5K pod MSRP. za kola kato Yaris e vazmojno da uspeesh da ia spazarish bez usoben problem za $1K pod MSRP. ne znam kakvi taksi si polzval, v zavisimost ot shtat i oblas, taksite sa razlichni(obiknovenno v poriadaka 6-10%). kursa lev/$ ne go znam.boikovz написа:Manufacturer's Suggested Retail Price
iavlenieto chakane za kola prakticheski ne sashtestvuva, osven ako e chisto nov model i to pak e riadko.
Колега в огромна грешка си....За яриса не знам, щото не ме интересува, но по-скъпичките колици там са с около 50% надолу. За справки погледни субару СТИ....А и както колегата ти е обяснил, препоръчителната цена редко се спазва или надвишава. Има случай на продажби под обявената дилърска (тва е проверено) а на соларата дилърската е 17900$. Изводите и сметките оставям на теб...boikovz написа: В САЩ при изчисляване на същият модел с доставката и таксите и т.н. излича приблизително 18 500лв. Май разликата не е чак толкова голяма. .
Интересно как да съм в грешка като живях там 4 години и съм в БГ от 8 месеца? Преди близо толкова си купих от там новата Мазда 6 и знам много добре колко струва над обявената цена и колко са таксите и т.н. Интересно ми е как винаги българина мисли че знае какво става някъде си без да е бил никога там...diver написа: Колега в огромна грешка си....За яриса не знам, щото не ме интересува, но по-скъпичките колици там са с около 50% надолу. За справки погледни субару СТИ....А и както колегата ти е обяснил, препоръчителната цена редко се спазва или надвишава. Има случай на продажби под обявената дилърска (тва е проверено) а на соларата дилърската е 17900$. Изводите и сметките оставям на теб...
Без изводи...
Може да си си купил нещо и на двойна цена. Проблема си е лично твой, а относно къде и колко съм живял, без да ме познаваш, как стигна до тоз извод?!boikovz написа:Интересно как да съм в грешка като живях там 4 години и съм в БГ от 8 месеца? Преди близо толкова си купих от там новата Мазда 6 и знам много добре колко струва над обявената цена и колко са таксите и т.н. Интересно ми е как винаги българина мисли че знае какво става някъде си без да е бил никога там...diver написа: Колега в огромна грешка си....За яриса не знам, щото не ме интересува, но по-скъпичките колици там са с около 50% надолу. За справки погледни субару СТИ....А и както колегата ти е обяснил, препоръчителната цена редко се спазва или надвишава. Има случай на продажби под обявената дилърска (тва е проверено) а на соларата дилърската е 17900$. Изводите и сметките оставям на теб...
Без изводи...
Ето и линк към Тойота Солара ценова листа за САЩ...
http://www.toyota.com/camrysolara/index.html
Цените са от $19930 до $27190
Има и едно бутонче "Build and price your Camry Solara" всеки може да си конфигурира колата и да види цената на която може да я вземе.
http://www.toyota.com/camrysolara/index.html
Цените са от $19930 до $27190
Има и едно бутонче "Build and price your Camry Solara" всеки може да си конфигурира колата и да види цената на която може да я вземе.
Невероятен напредък от страна на Корола!!! След близо 10 години мъчение с мизерните 120-125hp, top of the line модела им ще бъде с 'умопомрачаващите' 158hp!!!
И на каква цена ще се продава? Ако е над 18,000$ ще си е живо набутване...

И на каква цена ще се продава? Ако е над 18,000$ ще си е живо набутване...
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD