То и аз търсих наличен Ярис преди да поръчам ама нямаше тогава. Този трябва да са го получили няколко дена след като направих поръчката. Ей това е то късмет

То и аз търсих наличен Ярис преди да поръчам ама нямаше тогава. Този трябва да са го получили няколко дена след като направих поръчката. Ей това е то късмет
Честито, безаварийно и със здраве.iKaramanchev написа: ↑01 Фев 2023 22:00 От днес съм горд собственик на 2023 Toyota RAV4 Hybrid Executive.![]()
![]()
![]()
Поръчката бе направена април 2022, като поръчаният от мен автомобил незнайно защо, бе отложен след потвърдено производство, но извадих късмет с моят дилър, който ми предложи кола, която е била отказана от клиент и веднага потвърдих, че ще я взема :о) Снимки все още нямам, но въпреки че исках бяла, Magnetic Gray (1G3) много ми хареса и никак не съжалявам :о)
Кроса е на цената на чистия ярис, по-висок, което се търси сега, по-просторен, а в същото време компактен за града.
Когато аз си давах депозита ми беше изрично казано, че мога по всяко време да се откажа и да си получа парите обратно. Идеята е, че понеже не могат да ти гарантират доставка в точен срок - затова не даваш капаро, а депозит. По същата причина не се правят предварителни договори, а само поръчки - не са обвързващи. Звънни и попитай, може да се окаже бърз разговорklisurovi4 написа: ↑01 Фев 2023 16:30 Преди седмица-две си поръчах Ярис, бензин, ръчка от ТМ Ауто. Платих си 2 хиляди депозит и дилърът каза да го очаквам след 8 месеца, но предвид какво съм чел в този форум, съм се настроил да го получа около Коледа.
Днес гледам, в шоурума в Пловдив се е появил на склад точно такъв Ярис какъвто си поръчах, само дето син, а не бял. И естествено не мога да откажа вече направената поръчка без да замине депозита, за да го купя. Иде ми да се гръмна.
В ценовата листа на сайта за Corolla 23 си пише, че са амбиенти, лентови светлини.dimitar1029 написа: ↑05 Фев 2023 11:19 Това искам да разбера - кога ще започнат да ги произвеждат, кога ще има налични в шоурума и как ще изглеждат различните нива. До сега екзекютив + беше с лентови дневни светлини, а от ровенето в нета и от брошурите, и в сайта на тойота бг ми се струва, че ще бъдат с по два диода, което е леко елементарно за предпоследно ниво и при условие, че в досегашното бяха лентови.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] и 4 госта