Corolla E21 / Auris E21 - Поколение XII - /2019-2024/ - двигатели/задвижване и дизайн
-
- Автомобил: Corolla ts
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 18 пъти
Новите Corolla / Auris Поколение XII - /2019- / - двигатели/задвижване и дизайн
При мен редовно липсват пътувания, и се отказах да гледам това приложение.
Corolla ts 1.8 hybrid 2020
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Да на седмично ги гледам. И от 01.01 насам - нищо, а пък колата пише за последно кога е местена, а то се случи след 01.01. Бъгъва работа. Предполагам, не толкова, колкото е VW или Пежо. 

Toyota Corolla TS MY21, 1.8 HSD
-
- Автомобил: Корола
- Благодарил/а: 5 пъти
А не трябва ли и да показва кога и колко гориво е заредоно? Мисля че в началото ми показваше или се бъркам.
-
- Автомобил: Тойота корола
- Благодарил/а: 69 пъти
- Получена благодарност: 38 пъти
Гориво показва на началната страница на колко процента е сега. Нямам спомен да е показвало някога за зареждания. Макар че като нищо може да са пускали. Имаше един период от около 2 дена в които имах дистанционно управление на колата, като опция в приложението. До де отида при колата след 1 ден вече не се виждаше.
Пътувания липсват, липсват ми и секции от пътуване... Да речем от Варна до София, част от трипа липсва.
Предполагам или сървиса им зависва или пък ти да не си имал обхват в даден момент и да не се е пратило нещо някъде. Как да е... така или иначе след няколко месеца-година ще ти писне да го гледаш и ще го отваряш само когато говориш с някой за някакви статистики.
Мен друго ме вълнува, понеже никой не ми е казвал от тойота.. То това нещо има някакъв СИМ който праща тея данни.. До кога е платено, към кой се плаща...
-
Четох като взех колата нещо от сорта. Първата година безплатно. След това 120 лв на година. Но не съм ги питам за потвърждение. И да. Има сим карта в колата и по нея праща.
Toyota Corolla TS MY21, 1.8 HSD
-
- Автомобил: Corolla ts
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 18 пъти
Krachunov, До колкото съм запознат ,безплатно е до края на гаранцията. След това ще трябва да се плаща,ама в нашия случай е безмислено. Защото освен да си гледаш разхода за нищо друго не ти трябва. Аз от доста време дори не го отварям това приложение, защото има доста бъгове и не дава реалните данни.
Corolla ts 1.8 hybrid 2020
-
Тази карта ползва сим картат за eCall, която се задейства автоматично при отваряне на възглавниците или ръчно от копчето на тавана. Са, само за myT ли трябва да се плаща или и за системата eCall
-
- Автомобил: Corolla 1.8HSD Executive+ MY22
Аз пак да повдигна въпроса за климатроника и по-точно за отоплението през зимата. Забелязвам голяма разлика в работата на парното между стария ми Аурис 2009 бензин и сегашната ми Корола хибрид. Ауриса настроен на 20 градуса при външна температура 4 градуса например като позаграее в Ауто режим усилва вентилатора почти до края и става много топло. На същите градуси отвън и пак 20 зададени вътре Королата се държи по друг начин - духа топло ама сякаш слабичко и се стопля по-бавно в купето. Пробвах Fast, Normal, Eco и на Fast сякаш бива ама пак не е като на другата. След известно време си става достатъчно топло в купето, иначе колата си загравя бързо, даже по-бързо от Ауриса.
Та въпроса ми е, дали не е заради зададените градуси да не отговарят - примерно 20 зададени в Ауриса да отговарят на 22,23,24 в Королата и затова така да се държи?
Та въпроса ми е, дали не е заради зададените градуси да не отговарят - примерно 20 зададени в Ауриса да отговарят на 22,23,24 в Королата и затова така да се държи?
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Възможно е.. На нисана например мога да вкарвам корекции директно през бутоните на климатроника - +/-3С. Също така може да има разлика в потоците в купето и мястото на монтаж на термодатчика...
На Джипа например бях забелязал, че единият термодатчик е точно до мястото, където е коляното ми. И ако съм с къси панталони явно успявах да го 'нагрея' макар и малко и се усещаше разлика
На Джипа например бях забелязал, че единият термодатчик е точно до мястото, където е коляното ми. И ако съм с къси панталони явно успявах да го 'нагрея' макар и малко и се усещаше разлика

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 168 пъти
По скоро на хибридната корола е настроено некоректно - за да симулира по-добра икономичност 

Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
- ico1
- Автомобил: LEXUS RX 450hl
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 59 пъти
Аз за да ми е добре го нагласям на 25-25.5 и е супер. 

LEXUS RX450hl
-
25 баси вие си правите сауна. Аз го държа между 20 и 22 Иначе ако е на ауто от духалките дето са на таблото вее слабичко. Ако изрично му задам да духа през тях (без значение дали в комбинация с крака или прозорец) почва да духа доста по
-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 168 пъти
Е настройва се на 25.5 за да затопли до 15.5 

Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
-
- Автомобил: Корола
- Благодарил/а: 5 пъти
Група здравейте,
Имате ли промяна след последният ъпдейт на андроид ауто. Гледам че другите имат мултискрийн, но при мен няма такова чудо, а при вас.
Имате ли промяна след последният ъпдейт на андроид ауто. Гледам че другите имат мултискрийн, но при мен няма такова чудо, а при вас.