Като отвори обявите за коли на старо, човек остава с впечатление, че нормален пробег на 12-годишна кола трябва да е 100-150 хил. км.

Моля споделете при вас как е?
Въобще не съм съгласен.slowtraveler написа: ↑11 Дек 2022 22:07 Не че е невъзможно, но е изключително рядко автомобил на 12г да е на 100-150х.км...
Може и да има такива но цените им са по две.А дизелова почти невъзможно.
Тук не говорим дали цената е х2, а дали има. И както статистиката казва, има и е по-скоро очаквано да се срещне. Сега, ако искаш да вземеш най-евтините, плащаш и за тези с най-голям пробег. Всеки си решава.
Сииилно ме съмнява да можеш да срещнеш такава... Кашкая го държа просто защото цената му достигна до 'плоският участък'... За последните 5г не е мръднала въпреки изминаването на годините...
Не гледай платото на цената към днешна дата, защото цените на колите в момента са крайно извратени. Като пример мога да дам, че ако реша да продам Приуса в момента, платото му е почти същото, което беше преди почти 9 години, когато го купих. Това не означава, че си е достигнал някаква цена, а просто извратеност на пазара.slowtraveler написа: ↑12 Дек 2022 11:29 Сииилно ме съмнява да можеш да срещнеш такава... Кашкая го държа просто защото цената му достигна до 'плоският участък'... За последните 5г не е мръднала въпреки изминаването на годините...
Знаеш, че първите години загубата е най-голяма... А достигнеш ли такива години и на такива малко километри - просто не продаваш автомобила ако няма сериозна ПРИЧИНА..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта