Покупка на Toyota Avensis 1.6
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
ivelin117
diver
Petar
Nixter
diver
Nixter
Мнение от diver » 01 Ное 2007 17:22
Имам карина с тоз мотор дет тежи 1100 кила и да ти кажа си е бая спъната. А 150 кила отгоре не искам да ги мисля.Nixter написа:Дам, 1250 кг е един Голф, или един Хюндай i30. За този клас кола - това си е малко. За сравнение Пасат 1998 е 1350 кг, а както знаем с всяка година колите стават по-тежки заради сигурността, което е кофти до някъде
diver
Nixter
jim_beam
Мнение от diver » 03 Ное 2007 11:04
85КВ 115коня се води. Знам ли го дали е същия...Ама то и голф си е куц кон. Не виждам защо ги сравняваш....Предимствата на авенсиса са на друго място. Верно, защо не вземеш да тестваш един преди да купуваш?Nixter написа:Стига и ти така ме отчайва! Дали е същия двигател ? И все пак със сигурност ще върви повече от настоящия ми голф 90 коняdiver написа: Имам карина с тоз мотор дет тежи 1100 кила и да ти кажа си е бая спъната. А 150 кила отгоре не искам да ги мисля.
diver
Мнение от Nixter » 03 Ное 2007 12:08
Ами не ми трябва да тествам! Ей така си я купих без да тествам, какво толкова чудно има? Понякога човек действа спонтанно
До последния момент щях а взимам Хюндай i30, но се оказа че Авенсиса е кажи речи на същата цена и без да се поколебая си го заплюх. Все пак Тойота е марка с име! Каквато и нова кола да си купя ще е с най-слабия двигател. Не мога да си позволя по-мощен двигател. Освен това съм малда шофйор (на 2,5 години) и съм карал само голфа 90 коня. На каквото и ново да се кача ще ми хареса. Плюс това съм 2 метра човек - къде да се бутам в малки коли. Авенсиса все пак е лимузина 

Nixter
diver
Petar
the_rider
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru