ako auspuha e nyamal sazdi v nego predi tova, znachi gorish tvurde bogata smes! ot tam, i chernoto i sazdite!
> Iasno mi e. sajdite sa novo iavlenie
Proveri vsichki vakumni markucheta da nyama nyakude dupchica, i pr. ot tova sushtoi se poluchava neravnomerni svobodni oboroti.
> uj gledah. vsichkite sa varzani sas Zip-ties i t.n. pak shte gledam ...
ako vsichko e nared, togava si proveri benzinovata sistema, neznam dali tvoyata sistema ima klapa za izravnyvane na tlasuxite ot benzinovata pompa, ili ima samo regulator sled fuel feed line, no i dvete tryabva da gi proverish, ako imat problem, togava variaciyata idva ot samoto nalyagane na gorivoto v sistemata.
> za tazi klapa ne znam no shte pitam.
ako i tam vsichko e nared, proveri oshte vednuz timinga, i go zacepi TOCHNO, posle zacepi i delkoto tochno (ako ima takova) to tryabva da e tam, kudeto sa nai-visoki oborotite, posle svobodnite oboroti se regulirat ot vuzdushnoto vinche na throttle-a.
> zacepen e remaka kakto triabva. uj sme 100% sigurni. bashta mi go zacepva. ne mu e za sefte, a i staria go izvadihme, markirahme i slojime novia bez da se vartiat valove i prochie. sas stroboskop sam opravial timing-a. kazaha mi turbiniran dvigatel nikoga na uho da ne go pravia. ne mislia che e kadeto sa nai visoki oborotite. mojeh da prodalja do 15 gradusa no nad 15 ne se preporuchvalo za nashite dviateli taka che az reshih da sam konservativen i distributora go ostavih na 10.
ako i tam vsichko e nared, togava proveri dali vsichki vtorostepenni sistemi svurzani s vakum sa zakacheni, i dali funkcionirat tochno!
ptoveri kabeli, sveshti i pr. proveri kapachkata na delkoto (ako ima takova).
ako i tam vsichko e nared, togava zapochni vsichko otnachalo pak pulna proverka po sistemite, dokato ne otkriesh problema.
> porachal sam novi jici magnecor, dano da polucha malko po dobra iskra. shte vadia i O2 sensora da go chistia, moje i da go smenia.
PS: aupuha nyama nishto obshto, osobenno na prazni oboroti, kogato turboto ne nagnetyava.
> iasno de i az tova si pomislih sled kato go napisah tova