Мерси за инфото,ще ги проуча тези момчета какви уредби монтират,аз по скоро съм се насочил към ГИ ,притеснява ме това със пукането в филтъра с обикновенните газови.Често ги чувам по улиците особенно зимата.Мерси за инфото и за частите за гърция не се бях сетил,гледах частите от щатите там наистина са безбожно евтини но понякога или не доставят до бг или ако доставят доставката е солена,пример с водната помпа намерих я за 20$ но доставката е от 40 до 200$ нещо такова по памет пиша.Иначе мерси за цялото инфо ще ми е полезно завбъдеще.Моя разход сега в зимните дни 12.5 градско без да я вкарвам в обороти,настъпя ли я малко и веднага скача 13 и на горе.paratech2 написа:а що се касае до частите от каде купувам в БГ оргинал е относително понятие ако искаш да ти е читава колата и искаш нови части ургинални-гърция там има що годе гаранция въпреки че и там се изколцатиха.но, ако си ги поръчаш от ибеи и са таивански, е повярваи ми те ще са по добри и от наи уригиналните ментета закупени от БГ! за старите равчета мога да кажа какво точно трябва да направиш като си го купиш и кои неща трябва да смениш и ти гарантирам 5 години яко друскане из планините без проблеми и само яздене! 3 дни в седмицата минимум изкачвам планински върхове с товар 4 човека 3 крила и на връщане жена ми я сваля ние сме по въздуха разбира се и повярваи ми там от кадето минава хруизерите вкючват 4по4 затъват калищак яко, а аз минавам стъпваики лекичко.много съм доволен!нека да е паркетник, ама ко маи за новите се води този слух.
RAV4 XA30 2.4 2AZ-FE VVTi 170HP - Възможен ли е монтаж на ГИ ?