Metod1ew написа: ↑09 Ное 2022 00:06
за пръв път чувам за антени в стъклото и то 1:1 изглеждащи като подгревни реотани.
Освен в горната част имах и на задните странични прозорци такива 'реотани'
Между другото - поне в модела, който цитирам си го пишеше в инструкцията - дали не го пише в инструкцията и на Тойота?

Ето илюстрация на антенните връзки за Корола 2014
Metod1ew написа: ↑09 Ное 2022 00:06
П.С.2 Каква вина имам аз и какво теле съм търсил под вола при ..... наполовина подгряващо стъкло ?
Metod1ew написа: ↑08 Ное 2022 23:17
тоест тези реотани не работят. Някой имал ли е същият проблем...
Чак пък вина... Просто явно подходът ти е 'да търсиш дефекти', а незнанието те води до погрешни изводи...
В допълнение - 'прекъснатите връзки' в антената са резонаторни участъци, спомагащи за повишаване на чувствителността на антената към даден честотен обхват, но явно и това е 'проблем' за Вас...
Имам братовчед с абсолютно същият подход - прякорът му е 'Набуту-Куцузи'

Все някой го е прекарал

Не, че не се случва и да бъде прекаран, ама в 99% от случаите сам си търси 'дефектите' в 'равно поле'

И по този начин губи много време 'в разследване' на несъществуващи проблеми - време, през което би могъл да се наслаждава на живота вместо да се нервира 'как са го прекарали'

Не го приемайте като обида, а като съвет - явно просто някои хора са такива. Но 'постоянното мрънкане' видимо започна да ограничава кръга на приятелите, които искат да контактуват с него...