Toyota Corolla 1.4 XLi 1995

atemi

Toyota Corolla 1.4 XLi 1995

Мнение от atemi » 30 Окт 2007 21:17

Предлагат ми да закупя тази кола на доста приемлива цена.Може ли някой по-запознат да каже предимства,недостатъци,цени на части и поддръжка,разход,дали може евентуално да се продаде лесно ако не ми хареса,тъй като ще ми я внасят от чужбина?
Благодаря!

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 31 Окт 2007 11:42

Здравей,Королата,която си избрал,е много хубава.Много здрава и без никакви слаби места.Пускам ти една статия да четеш,но има някои неточности в нея.Едно че не е споменато за твоя мотор --1.4 с 88 конски сили ,много пъргав и сигурен с предостатъчно сила,която не би очаквал от кубатурата му.Аз продължавам да твърдя,че Тойота прави най-бързите 1.3 и 1.4,единствено Хонда също правят пъргави коли с 1.3 и 1.4 двигатели.Друга неточност в статията е свързана с оборотомера -оборотомер нямат колите с 1.3 12v мотор,както и тези с 2.0D,тази,която си избрал с 1.4 16v мотор има серийно оборотомер.Малко ъпдейт на статията,която ще ти пусна долу,значи Корола вече подмина 30 млн. продадени коли по света от началото на производството си,което отдавна я е направило най-продаваният автомобил в света.Освен това,както ще видиш и в статията,Корола няма слаби места-водните помпи са изключтелно качествени и здрави,алтернаторът/динамо/ също е изключително здрав. Дано си купиш такъв прекрасен автомобил,ще бъдеш очарован,защото ще сменяш само накладки по него. :thumbsup:
http://www.automarket.bg/articles/12082002.htm
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

atemi

Мнение от atemi » 31 Окт 2007 16:24

Здравей.Благодаря за отговора и статията.Може ли още 2 въпроса-дочух,че след като е произведена извън ЕС,дължа мито,дори да я внасям от страна от ЕС.Това вярно ли еБИ друго-казаха ми че гражданската отговорност на тази кола е много скъпа.Според мен си е само върху кубатурата,т.е. се вмества в групата до 1.8 л? Така ли е?

Аватар
Aleksandar

Мнение от Aleksandar » 31 Окт 2007 21:02

atemi написа:Здравей.Благодаря за отговора и статията.Може ли още 2 въпроса-дочух,че след като е произведена извън ЕС,дължа мито,дори да я внасям от страна от ЕС.Това вярно ли еБИ друго-казаха ми че гражданската отговорност на тази кола е много скъпа.Според мен си е само върху кубатурата,т.е. се вмества в групата до 1.8 л? Така ли е?
Ще те зарадвам и на 3те въпроса:
1. И според мен колата е супер!
2. Внасяш ли я от страна от ЕС - не дължиш мито
3. Правилно смяташ за гражданската
Безаварийни километри с нея!
Toyota Avensis AT221 7A-FE

Bulverde

Re: Toyota Corolla 1.4 XLi 1995

Мнение от Bulverde » 01 Ное 2007 09:46

atemi написа:Предлагат ми да закупя тази кола на доста приемлива цена.Може ли някой по-запознат да каже предимства,недостатъци,цени на части и поддръжка,разход,дали може евентуално да се продаде лесно ако не ми хареса,тъй като ще ми я внасят от чужбина?
Благодаря!
Здрaвеи аз също чакам да ми я докарат от германия ако нещо те интересува виш ми темата http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=3733&highlight= Според мен мисля ,че това е един чудесен автомобил вече съм влюбен в него tongue.gif :love9:

Публикувай отговор