Капарото приспада ли се от общата сума на автомобила?
Доставка на НОВИ автомобили 2022 - срокове и процедури ?
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Здравейте колеги. На 20.04.2022 г., в Тойота София изток, поръчах Тойота РАВ 4 Хибрид с ниво на оборудване Executive AWD. Колата трябваше да пристигне този месец или в най-лошия случаи през ноември 2022 г. Днес разговарях с дилъра от Тойота, който ме уведоми, че колата ще бъде произведен в рамките на новото моделно поколение на RAV 4 2023, с което ще получа обновено допълнително оборудване. Към момента в системата излиза ориентировъчна дата за доставка Март-Април 2023 г.Дилърът няма информация дали ще ми бъде начислена допълнителна сума към поръчката поради новото оборудване. За мен остава да мисля, дали да се откажа или да чакам още 6 месеца!
Успех на всички!
Успех на всички!
-
- Автомобил: Камри хибрид
Здравейте, от 4 седмици имам vin номера на поръчаната ми кола.
Как мога да проверя статуса по вин-номера или номер двигател?
Как мога да проверя статуса по вин-номера или номер двигател?
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Няколко мои познати вече се отказаха и вече карат коли от други марки. Не е само проблема в Тойота-Шкода, Ауди и Хонда са на същия хал. За тях знам. Единия кара Киа, друг Мазда, трети "втора употреба" Хонда на 4000 км. Всеки сам си решава, но аз лично не бих чакал 1-2 години нова кола. Не произведен къстъм камион поръчваш и след 6месеца е при теб, баси...
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Онзи ден из страната срещнах два автовоза с нови автомобили... Единият - пълен с ремарке - Шкоди...
Втория - само две Тойоти на цял автовоз.....
Втория - само две Тойоти на цял автовоз.....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Влизам в шоурума и не мога да повярвам на очите си. Пълно до козирката с Равки, Короли и Ярис крос. Не може да се мине от коли. Шегувам се с едно усмихнато девойче, при тях дали кризата е отминала и че за един предиобед мога да ги освободя от стоката.
Тя се смее кръшно и се оказва, че всеки автомобил е платен, но не са ги взели още. Само един Ярис крос не бил продаден, но щял да е тестов.
Тя се смее кръшно и се оказва, че всеки автомобил е платен, но не са ги взели още. Само един Ярис крос не бил продаден, но щял да е тестов.

Yaris Hybrid XP210
-
- Автомобил: Камри хибрид
И аз видях едно бяло камри в тм ауто запад.
А Камри видя ли

sasho_naidenov01,
Стара Загора
И аз им се чудя.
Стара Загора
И аз им се чудя.
Yaris Hybrid XP210
Някой знае ли защо в България вече не се предлага Corolla Touring sports? Не мисля, че Тойота са спрели този модел, защото се предлага в чужбина. Има ли някакви изгледи да са появи и на българския пазар в бъдеще?
- FearSoft
- Автомобил: Corolla Hybrid 1.8. Tук е!
- Благодарил/а: 63 пъти
- Получена благодарност: 100 пъти
Тотално съм разочарован от Тойота!
Не само ще трябва да чакам още половин година (най-вероятно), ще плащам няколко бона повече, ами и цветът ми вече не е наличен! Говоря за Golden Sandstone. Даже конфигурираните ми автомобили са изчезнали
Просто съм бесен! С нетърпение чакам личната среща, за да видим как ще мажат положението.

Не само ще трябва да чакам още половин година (най-вероятно), ще плащам няколко бона повече, ами и цветът ми вече не е наличен! Говоря за Golden Sandstone. Даже конфигурираните ми автомобили са изчезнали

Просто съм бесен! С нетърпение чакам личната среща, за да видим как ще мажат положението.
Toyota Corolla 1.8L (HEV Special), Ex+, MC23
Разбирам, че си бесен защото и аз съм в същата ситуация като теб, но искам да ти кажа, че хората, с които ще се срещнеш, нямат никаква вина за проблемите с доставките.
- FearSoft
- Автомобил: Corolla Hybrid 1.8. Tук е!
- Благодарил/а: 63 пъти
- Получена благодарност: 100 пъти
Ами не съм съвсем сигурен. След като разбрах от сигурен източник, че фирма, поръчала по същото време 3 коли (2 короли и 1 CH-R) вече повече от месец си ги ползва. Значи има наши и ваши, не е до ред. Ама нали живеем в България...
Toyota Corolla 1.8L (HEV Special), Ex+, MC23
-
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Интересно, появи се RAV4 GR на сайта на Тойота, а цената на Еxecutive Hybrid се е качила с към 1000 лв.
2009 Toyota Avensis 2.2 D4D 150 hp