Ах мамка им и наркоманчета, разбиха ми колата. Първо са пробвали през вратите явно, защото са направили бравите на леш, се едно са пробити, но явно не са успели през тях да влязат и за счупили малкото стъкло зад вратата(колата е двувратка). Взели са плеъра, само тялото и дистанционното, панела си ми е вкъщи. Пробвали са да вадят елипсите от кората, но слава богу са изкъртили само едната само без да ги вземат, но пък са счупили рамката на говорителя. От жабката са ми взели МОКРИ КЪРПИЧКИ голям пакет, едно ФЕНЕРЧЕ и някоя друга дреболия и от джоба на вратата едни тъмни цайси и една решена кръстословца. Боже божеееее..... оставаше и дисковете да ми вземат. Добре, че поне културно за извадили плеъра, без да счупят нещо и късат кабели. А да малко са изкъртили дръжката над счупеното стъкло, явно са се набирали на нея. И са ми окаляли задната седалка. Интересното е, че алармата не се е пуснала, защото тя е само за вратите, няма датчици(така е като не я сменихме навреме с истинска...), а те не се ги отваряли, може и да са се усетили. Сега си имам панел без тяло, мноо яко, а 300 кинта се изръсих за плеъра, поне фактура да имах....
Сега незнам откъде ще търся
стъкло и
БРАВИ.... Имам пълно каско по принцип.
Мамичката ви крадлива ей, да ви изсъхнат рачичките дано. Това става в Дианабад. Охрана на платения паркинг, на който закарахме колата каза, че редовно идват коли със строшени джамове. А вижте тези снимки, това май пак е в Дианабад според някои, ноу комент:
В един форум пък един се опллака, че му гепили акумулатора като му резнали и клемите, пак в Дианабад. Баси крадливия квартал.