boris446633 написа: ↑21 Авг 2022 19:11black_devil, Колко време чакахте от поръчка до доставка ?
Ако трябва да сме точни.. 6 месеца и 10 дни докато я получа. Иначе на 6-ия месец дилърката ми се обади, за да ми каже, че колата е в България
Колега в търново ли си направи поръчката?
Снимките са от там. В смисъл и аз имам поръчка там,та дали да очаквам да ми дойде колата в срока ,който ми дазоха?
boris446633 написа: ↑21 Авг 2022 19:11black_devil, Колко време чакахте от поръчка до доставка ?
Ако трябва да сме точни.. 6 месеца и 10 дни докато я получа. Иначе на 6-ия месец дилърката ми се обади, за да ми каже, че колата е в България
Колега в търново ли си направи поръчката?
Снимките са от там. В смисъл и аз имам поръчка там,та дали да очаквам да ми дойде колата в срока ,който ми дазоха?
Не, в ТМ Ауто София. Снимките са от Търново, понеже в събота пътувах за Варна и успях в почивката да я снимам
Иначе и на мен ми бяха казали първоначално 4 месеца, като даже можело и по-рано да дойде. Но това беше преди да се случи всичко тази година..
На лизинг ли е? Моята ще е с директно плащане и вчера ми звъннаха, че е в България. Не са ли много 10 дни от както е в България до момента на получаването понеже нямам търпение вече
VDK написа: ↑23 Авг 2022 15:26Майкъл,
Глобалкар, Новозагорско шосе 6050
След Метро в посока Нова Загора.
Мисълта ми беше, тези в Зарата самостоятелен вносител са
или прикачени към София или другаде.
Понеже идват малко коли, гледат долу горе да напълнят един автовоз.
Като докараха моята имаше две празни места.
Всички са вързани със София.
Или поне тези:
Виа Интеркар Toyota Плевен
Глобалкар Toyota Стара Загора
Кале Ауто Toyota Сливен
Карком Toyota Варна
Монца Toyota Благоевград
Мототом Toyota Добрич
Ником Toyota Русе
Полихронов Мотърс Toyota Хасково
Спекта Ауто Toyota Бургас
Тиксим Toyota Пазарджик
Тиксим Toyota Пловдив
ТМ Ауто Toyota София Запад
ТМ Ауто Toyota София Изток
ТСЦ Toyota Търново
Ами точно така.
Значи от София чакат да се напълни един автовоз за Зарата
и тогава потегля.
Зная как се чувствате, всички чакащи, защото скоро го изпитах.
Даже осем месеца бях без кола въобще,
защото старата скапа скоростна кутия.
Написах на бележки, кой автобус накъде ходи в Пловдив
и така осем месеца с обществен транспорт, докато пристигна колата.
Когато дилърът каза, че е пристигнала, допълни, че ги разтоварват в Пазарджик. А преди това в историята на колата излиза, че е минала през разпределителен център в Румъния.
Странно - и на мен ми бяха съобщили, че "колата е пристигнала на безмитния паркинг в Пазарджик". Странно ми бе защо е избран Пазарджик и дали този "паркинг" е само един. Но ми казаха, че ако искам, могат да ми я доставят във Враца (където няма представителство) с автовоз и да я стоварят пред кат за да си я регистрирам (дилъри на други марки предлагат регистрация и в град в който нямат представителство). Ако ли не - когато искам да я получа - да се обадя, да я транспортират в София (където бях направил поръчката - с мейли) и "да я подготвят за предаване" (включващо и временна регистрация, пълномощно за човека, който ще я регистрира - и това ми излезе няколко пъти повече от постоянната регистрация, която направих, като си я закарах във Враца )