Накладки за Королата - какви?
- racing_fan
Накладки за Королата - какви?
Какви накладки(предни) ще ми препоръчате за Королката 1998 Е11 Хечбек? За сега задните няма да ги пипам. Един приятел, който има сервиз ми предложи АТЕ, но се оказа, че нямат за Тойота изобщо. Оригинални в ТМ Ауто са 118 лв. само двете предни. Другия ми избор е Феродо, пак за 100 и кусур май. Нещо друго по-евтино, но добро няма ли?
накладки
Сега разглеждам по каталога на Ashika ми излизат няколко модела накладки за Корола като цените им са 51лв. и 37 лв. За да съм сигурен от кой точно тип накладки са твоята кола ще са ми нужни или по пълни данни или поне профила на накладката.Ще проверя какво се предлага от FERODO RACING , ще е хубаво ако предлагат от тунинг серията DS Perfomance защото са много много хубави и не толкова скъпи като рейсинговите.
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Може да е малко късничко но..
Предишната кола я карах с Remsa ( испански ) и бях доволен, особенно в сравнение с някакво боклукчаво FERODO, което ми изяде дисковете.
Засега на королката не съм ги сменял, но сигурно пак ще се насоча към Remsa.
Като питах профилактично за цена ми казаха 45лв за комплекта.
Предишната кола я карах с Remsa ( испански ) и бях доволен, особенно в сравнение с някакво боклукчаво FERODO, което ми изяде дисковете.
Засега на королката не съм ги сменял, но сигурно пак ще се насоча към Remsa.
Като питах профилактично за цена ми казаха 45лв за комплекта.
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
-
- Обратна връзка:
az toyotata ia vzeh prekaleno stara i ne znam kak spira sas originalni toyota nakladki, no hondata mnogo mi haresva kak spira i si smeniam samo sas OEM honda.
Ako smiatash che ne spira dobre sas orignalni i si siguren che tia drugite shte sa po dobri, vzemi drugi, no orignalnoto si e originalno.
Kachestvoto na chastite i izrabotkata e tova koeto pravi toyotata toyota i hondata honda. Ot moia project tova nauchih - ako edna chast raboti dobre v orignalno sastoianie ne ia upgrade-vai shtoto moje da se okaje che upgrade-a e vsashtnost downgrade.

Ako smiatash che ne spira dobre sas orignalni i si siguren che tia drugite shte sa po dobri, vzemi drugi, no orignalnoto si e originalno.
Kachestvoto na chastite i izrabotkata e tova koeto pravi toyotata toyota i hondata honda. Ot moia project tova nauchih - ako edna chast raboti dobre v orignalno sastoianie ne ia upgrade-vai shtoto moje da se okaje che upgrade-a e vsashtnost downgrade.

4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)