Та да питам тия, дето са си купили нови колици, така ли лъжат по принцип от представителството, или аз нямам късмет
Аз ли съм карък :(
Аз ли съм карък :(
Абе август месец си поръчах един ярис, казаха ше дойде октомври. Е ярис още няма. Казаха ми като я качат на кораба ще ми звъннат, че да подготвям кинтите...ама досега щом не са се обадили, значи до края на месеца няма да я видя.
Та да питам тия, дето са си купили нови колици, така ли лъжат по принцип от представителството, или аз нямам късмет
абе първите дни ще съм навсякъде по всяко време laugh.gif смятам 3-4 дни да не слизам от колата, че да си припомня туй-онуй...все пак карах шофьорския курс 95-та, и оттогава предимно се возя biggrin.gif biggrin.gif
п.п. снощи се зачудих, от КАРКОМ да не би да четат форума...оплаках се и след 4 часа ми се обадиха biggrin.gif но може би е просто съвпадение
п.п. снощи се зачудих, от КАРКОМ да не би да четат форума...оплаках се и след 4 часа ми се обадиха biggrin.gif но може би е просто съвпадение
вижте какво получих на личнипо погрешка..???jamie написа:Съвпадение е и че форума се чете от хора в ТМ АУТО
注意:最近、著作権侵害関連問題が多発しています。他のサイトから、大量の文書をそのままコピーする悪質なものもありますが、本人に著作権侵害の意識がないと思われるものも珍しくありません。短いセンテンス(文)だから、事実に過ぎないから、元の文章を一部改変したから、抜粋だから、といった理由は、本人がそう思っていても、著作権に詳しい人から見ればそうでないケースもあります(短いけど独創的、事実のようでいて創作が混じっている等)。経歴や沿革のように、1つ1つの記述は事実に過ぎなくとも、複数の事実を並べたものが「編集著作物」として著作性を持つ場合もあります。著作権についてのよほどの自信のない方は、他の素材(Webページ、書籍など)を参考にされる場合に、その内容を写すのではなく、自分で新たな文章を起こすように努力してください。引用についても、理解不足がトラブルを招くケースがあります。
щото може някой да не го разбере ще перефразирам накратко. в най общи линийй,,,,
коничи уааа, десс сан,
ние от тойота моторс джапан,,редовно следим вашия форум и се извиняваме ако автомобила ви е бил забавен следствие местонахождението ви спрямо цивилизованите държави и пазари.написахме лично съобщение на усер КАРКОМ-който обеща при следващата ви покупка да съкрати сроковете поне с 3-4 дни. в
компенсация за понесените от вас неудобства тойота моторс ви предоставя редица рекламни матеряли който можете да получите всеки работен ден от централния ни офис в токио.
блаа блаа блаааа..с уважение курояма сан.
Рудолф си прави пишки, с извинениеAel написа:Ако ще да е така и аз да се оплача тогава, че около 20-ти този месец трябваше да ми е дошъл вече Ауриса. Ако някой турчин чете тези редове да си допива чая и да се захваща за работа biggrin.gif
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
ама после кат минеш с яриса--кой ще се смее последен?desSs написа:забавлява се на чужд гръб, аhyankov написа:Рудолф си прави пишки, с извинениеAel написа:Ако ще да е така и аз да се оплача тогава, че около 20-ти този месец трябваше да ми е дошъл вече Ауриса. Ако някой турчин чете тези редове да си допива чая и да се захваща за работа biggrin.gif