Доставка на НОВИ автомобили 2022 - срокове и процедури ?
При мен клаузата е друга и няма такава "просто промяна на цената".
Предходната е даже, че продавача запазва цената до 15 дни на пристигане на автомобила, но ако получаватето се забави повече от този срок по вина на купувача, тогава продавача има право да промени цената
Хм, как така статус назад?
Произведена, а после тепърва статус за производство.
Този статус вярно, че търпял промяна, но в рамките на 10 дни.
Някой от чакащите доставка през август, дали вече има някаква информация от дилъра си?
Предходната е даже, че продавача запазва цената до 15 дни на пристигане на автомобила, но ако получаватето се забави повече от този срок по вина на купувача, тогава продавача има право да промени цената
Хм, как така статус назад?
Произведена, а после тепърва статус за производство.
Този статус вярно, че търпял промяна, но в рамките на 10 дни.
Някой от чакащите доставка през август, дали вече има някаква информация от дилъра си?
- Прикачени файлове
-
- IMG-9259d1cee3a013876e6aad8abb1cdeef-V.jpg (213.99 KiB) Преглеждано 2399 пъти
-
- Автомобил: Toyota Corolla 2022/1.5/CVT
Писах по-рано през седмицата на моята дилърка, но нямам отговор. Предполагам, че може да е отпуска и ще се опитам да се свържа с нея другата седмица, да видя как се движат нещата.
Toyota Corolla 2022/1.5/CVT
-
- Автомобил: Corolla sedan hibrid GR sport
Здравейте
Аз действително договор не съм подписвал ,и нямам в мен.За договора ми бе казано че е в лизинговата компания.Това е от ТМ Божурище
Аз действително договор не съм подписвал ,и нямам в мен.За договора ми бе казано че е в лизинговата компания.Това е от ТМ Божурище
-
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
Аз звъннах днес и ми бе казано, че няма промяна в датата на доставка. Туй то.
Искам да ви попитам, чисто хипотетично, ако съм си харесал кола от ТМ Изток, мога ли да откажа поръчката на яриса и да прехвърля капарото дадено към колата, коята съм си харесал и е налична?
Искам да ви попитам, чисто хипотетично, ако съм си харесал кола от ТМ Изток, мога ли да откажа поръчката на яриса и да прехвърля капарото дадено към колата, коята съм си харесал и е налична?
Днес, точно 6 месеца от поръчката и автомобил на 26.06 планиран за производство през юли, още чака производство.
Е, освен да чакам и да се надявам да стане поне тази година, май друго няма какво да направя.
Дано останалите за производство през юли имате повече късмет!
Е, освен да чакам и да се надявам да стане поне тази година, май друго няма какво да направя.
Дано останалите за производство през юли имате повече късмет!
-
- Автомобил: Toyota Corolla Touring Sport
Аз съм поръчал Toyota Corolla TS 1.8 executive на 17.02.2022 - още няма новини :( Ще питам пак началото на септември какво се случва. Миналата година са пристигали за 3-4 месеца, сега явно е поне двойно. Да видим и с цената какво ще се случи. Дилърът само ми написа, че увеличението се надява да не важи за мен
Аз имам някакъв лист подписан от 2-мата с цена 
Вече като видя такава Тойота и ѝ гледам регистрационния номер. Ако първата буква след цифрите е от началото на азбуката, значи е пристигнала миналата година

Вече като видя такава Тойота и ѝ гледам регистрационния номер. Ако първата буква след цифрите е от началото на азбуката, значи е пристигнала миналата година

-
Здравейте
Дали има начин сами да си следим статуса на поръчка .
Питам защото комуникацията с търговците е почти невъзможна.
Дали има начин сами да си следим статуса на поръчка .
Питам защото комуникацията с търговците е почти невъзможна.
За жалост за България няма.
Функцията през MyT не работи за нас, а през сорс на сайта не е активно при невъведена рама, което реално е нищо, защото при наличие на рама имаме прозведен автомобил и оставащи броени седмици до получаването му.
Аз проблем с търговеца нямам и като ви чета разбирам, че в това отношение имам късмет, но и на тях вероятно им е писнало ежедневно да отговарят на много клиенти на едни и същи въпроси, а и освен "чака производство" друго не могат да кажат, докато не мине в статус "транспорт към България".
Това производство се оказва, че и то не е достоверно както се видя и при мен. Тойота сами си определиха юли като месец и не го спазиха.
Функцията през MyT не работи за нас, а през сорс на сайта не е активно при невъведена рама, което реално е нищо, защото при наличие на рама имаме прозведен автомобил и оставащи броени седмици до получаването му.
Аз проблем с търговеца нямам и като ви чета разбирам, че в това отношение имам късмет, но и на тях вероятно им е писнало ежедневно да отговарят на много клиенти на едни и същи въпроси, а и освен "чака производство" друго не могат да кажат, докато не мине в статус "транспорт към България".
Това производство се оказва, че и то не е достоверно както се видя и при мен. Тойота сами си определиха юли като месец и не го спазиха.
-
Здравейте отново
Малко инфо от днес.Вече ми дадоха нова дата
+1месец отгоре
От октомври минаваме на 25 ноември. Може и за Коледа да ми дадът Тойтота . Вече я чакам като Лада през комунизма. Хахахах
Малко инфо от днес.Вече ми дадоха нова дата
+1месец отгоре
От октомври минаваме на 25 ноември. Може и за Коледа да ми дадът Тойтота . Вече я чакам като Лада през комунизма. Хахахах
-
- Автомобил: Corolla 1.8 Hybrid Sedan 2022
Леле, като чета какво става, направо се чувствам късметлия, че не умувах дълго и си поръчах колата в края на септември 2021 и февруари 2022 дойде, съвсем навреме.... Сега и цените вдигнаха и сроковете безбожни....
- ufer
- Автомобил: MR2 AW11 (MK1a)
- Благодарил/а: 25 пъти
- Получена благодарност: 77 пъти
Каква Коледа, направо на второ пришествие... 

-
Има ли някой да е правил поръчка за Corolla седан хибрид през Април месец и аз ко има с каква дата за доставка са
- eiskarlsson
- Автомобил: Toyota C-HR 1.8 Club Bi-tone
Здравейте,
На 01. Август 2022 поръчах Тойота C-HR 1.8 Хибрид Club Bi-tone. ETA e 31. Март 2023.
Интересува ме дали може да дойде по-рано?
На 01. Август 2022 поръчах Тойота C-HR 1.8 Хибрид Club Bi-tone. ETA e 31. Март 2023.
- itzoa
- Автомобил: Yaris Cross Hybrid 2023
- Благодарил/а: 68 пъти
- Получена благодарност: 54 пъти
Това никой май не може да го каже. Единственото, което чух е, че колите от Турция (като въпросния модел) често идват навреме или даже до 2 месеца по-рано. Но напоследък толкова много неща се случват - форсмажори - инфлация, ковиди, недостиг на литий ако щеш, та кой знае ...eiskarlsson написа: ↑09 Авг 2022 12:32 Здравейте,

- eiskarlsson
- Автомобил: Toyota C-HR 1.8 Club Bi-tone