Явно да. Нямаме друг избор, освен да чакаме

Аз като поръчвах (09.02.2022), ми дадоха срок около 4 месеца (не е GR Sport, но все пак), като имало възможност и по-бързо да дойде. Поне такъв беше срокът преди войната и всички други неща да се случат.

Явно да. Нямаме друг избор, освен да чакаме
Аз като поръчвах (09.02.2022), ми дадоха срок около 4 месеца (не е GR Sport, но все пак), като имало възможност и по-бързо да дойде. Поне такъв беше срокът преди войната и всички други неща да се случат.
Вярно, за съжаление...enjoythesilence написа: ↑03 Авг 2022 13:20 срока за доствка беше 3 месеца. Явно проблемите с производството са сериозни
Не влияе моментната цена, след като си подписал договор на дадена цена то това е, което ще изплащаш.
Здравей и честито за страхотния автомобил! Трудната част с чакането е миналата, така че опитай бързо да я забравиш и да се радваш на колата оттук нататък. Далечни, приятни и естествено безаварийни пътувания като пожелания от мен!
Подкрепям с две ръце идеята. Аз още чакам (декември 2021 поръчах) да ми дойде колата, като "моят" бъдещ автомобил даже веднъж си смени статуса "назад" (от произведен и пътуващ рязко се отложи с 2 месеца :( ) ... та сега го чакам последно да дойде септември ... Та смяната на статуса го разбрах 1 седмица преди поредната дата за доставка ... Повече от месец чакам официално причината за смяната на статуса от произведена и пътуваща на "след 2 месеца"
Със сигурност ако ми се обадят ще им кажа.Monster написа: ↑05 Авг 2022 08:36 Та молбата ми към теб е - като ти звъннат за обратна връзка за поръчката, сподели им че невдигането на телефона е неприятно изживяване и че най-доброто решение за всички (и за клиенти и за дилъри) е клиентите да могат сами да си проверяват статуса на поръчката и локацията на колата.
Тук има едно "НО". Когато сте поръчвали колата може би е имало договор, но аз като питах точно за това, ми казаха, че договор вече от известно време не се подписва, а се прави поръчка само. Поръчката има нещо като договорна част в нея, но в нея пише, че продавачът има право да променя цената, а купувачът може да се откаже без да губи депозита, ако покупната цена е над 10% над тази, на която е поръчан автомобила.
Потребители разглеждащи този форум: stoma333 и 7 госта