Тези дни ми попадна една новина, че с последния ъпдейт на Android Auto са счупили wiresless функционалността и чат-пат прекъсва. Може и това да причинява проблемите при твоето AAWireless, макар че то самото е закачено с кабел към колата и wireless връзката е между адаптера и телефона ти, но знае ли човек. От 2016та ползвам Андроид Ауто на моята Шкода и първите години имаше доста бъгове, правещи го не съвсем стабилно, което е донякъде нормално предвид, че горе долу тогава бяха излезли първите му версии. Последните години мисля, че не съм имал проблеми, но ето че продължават да релийзват от време на време нови бъгове (в случая с wireless свързаността). Това до някъде е една от причините да се замислям, дали да не пробвам и вградената навигация на Тойота, просто като резервен вариант ако Android Auto-то реши да ме предаде в даден момент.StRaTeGa написа: ↑10 Юли 2022 00:34 Взех си един AAWireless Android Auto Wireless Adaptor от OLX. Работи екстра, за да не си играеш всеки път да връзваш телефона, само дето от време на време се откача (може би при загуба на обхват към мобилния оператор).
Не съм имал време да се занимавам да търся дали това може да се стабилизира.
Генерално не съм съгласен. Да кажем мапса е по-функционален, да. Но автомобилната навигация никога не ме е подвеждала до крайната точка. Мапса, да. Няколко пъти.
Точно тук е проблемът, ако няма вграден модул за навигация.
При мен също не сработи от първия път, но после внимателно попълних часта от номера в раздел D2 от талона според показаното на сайта и ме призна за собственик. )))
Можеш ли да споделиш ,какъв разход ти дава извънградско в хибриден режим?
Ето едно прясно-прясно видео от днес, което таргетира точно този сценарии. Човекът тръгва нарочно с "изпразнена" батерия и кара смесено в околностите на Инсбрук, както градско, така и извънградско с около 100 км/ч. Шофира в Eco режим, което прави колата да ускорява по-плавно и климатикът да работи на по-лежерни обороти, но все пак си работи всичко (не е като онези тестове на чистите електрички дето карат със задимени стъкла, понеже са изключили напълно климатика
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 4 госта