Мнение
от GTs » 08 Юли 2022 11:31
Здравейте,
за пръв път пиша в групата и стигам до Вашите съвети и препоръки от отчаяние. Трябва ми препоръка за добър майстор в София, за Toyota Corolla 1.4D4D 2005г. полуавтомат (или май се води типтроник). Имам нужда човек/хора, да разберат от какво ми тропа предницата, сякаш ми е откачен акумолатора или се разходжа някой чарк отпред, или ще се разпадне. Последно ми казаха, че рейката ми е за рециклиране, че може да имам запушвания (не бих се изненадала, 9 месеца само градско е карана), добре, но искам наистина някой да я види реално да каже какво и е , тъй като 4ма души я гледаха от нова година насам, първо беше едното каре, смениха го, но следващия майстор ми показа, че този, който го е сменил, не е затегнал добре болтовете и цялата джанта отвътре беше в грес, после я закарах заради тропането при друг майстор, имаше нужда и от обслужване, казах, че искам да сменим накладките и да видим от какво тропа, беше ми върната обслужена и с ремонтирани предни спирачни апарати, каза ми другия път накладките и че рейката реве за рециклиране.... А аз рева, защото не разбирам от коли, а много ми се иска да разбирам и от това, повярвайте ми :(.
Когато я купих (2018г.) леко потропваше и бях предупредена, че е от амортисьотите предните. 2020г. есента ми ги смениха, но се оказа, че не е от тях, тя пак леко си потропваше, ама на моменти, само като загрее и основно в топлите месеци. Сега не тропа единствено (или не я чувам, че и без това е доста нешумоизолирана), когато карам извън София с повече от 70-80км. (след 9 месеца застой ми се наложи да я ползвам извънградско и рискувах на Петрохан)
Моля да ме извините за дългото описание, но наистина имам нужда от майстор, обичам си я и искам да работи както трябва, а и ми се налага да я ползвам всеки ден и ме е страх дори в София да я карам с това тропане.