За Rav4 PHEV декември имаше един единствен "тестов" автомобил, който беше в представителството в Бургас и всъщност не беше точно тестов, понеже не беше регистриран и не можеше да се кара. Беше внесен от Германия (с най-високото ниво оборудване) и му бяха сложили космическа за мен цена (около 35 хил над това, което се продаваше в българския сайт на Тойота). Колкото и да е с повече екстри, тази разлика за мен беше с идеята да бъде отказваща и никой да не го купи. Е така де, няма я вече обявата, може и да е заминала колата.

Та идеята ми е, че тестовите автомобили може да се окаже, че противно на нормалната логика (от преди години), вероятно са с прилична надценка, понеже ще ти спестят чакането.
Между другото гледам, че в момента има една обява на Suzuki Across Plug-in, която не случайно са я описали с "Toyota Rav4 Suzuki Across Plug-in" и я намерих с търсене на Rav4, понеже двете коли са доста доста идентични. Като интериор е почти 1:1, като изключим емблемата на волана, която е сменена с тази на Сузуки

. Учудващо за мен цената е доста прилична (94 хил лв), при все че колата още не е направила година и е само на 17 хил. км. Ако някой не му се чака година и нещо и търси такава кола, може да я провери. Не съм я виждал на живо и нямам идея има ли някакъв проблем или просто има друга странна причина за продажбата. Пише, че се предлага от ТМ Ауто.